Opiskelijoiden asema ei muutu vuoden vaiheessa käynnistyvässä Kouvolan Ammattiopisto Oy:ssä

Kouvolan kaupunki ja Kouvolan Aikuiskoulutussäätiö ovat perustaneet yhteisen ammatillisen koulutuksen yhtiön, Kouvolan Ammattiopisto Oy:n, johon siirretään KSAOn ja Aikuiskoulutus Taitajan koulutustoiminta vuoden 2022 alusta.

Uuden koulutusyhtiön tavoitteena on vastata mahdollisimman hyvin Kouvolan seudun elinkeinoelämän koulutustarpeisiin. Yhtiön toimialana on yleishyödyllisenä yhteisönä tarjota ja järjestää toisen asteen koulutusta, aikuiskoulutusta sekä muuta koulutusta ja työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa.

Uudessa yhtiössä yhdistetään molempien oppilaitosten vahvuudet. Tulemme tarjoamaan entistä monipuolisempaa ja laadukkaampaa koulutusta sekä palveluja opiskelijoille ja alueen työelämälle. Uudessa yhtiössä tulee työskentelemään yli 300 ammattilaista. Sen opiskelijamäärä tulee olemaan noin 7 000 ja liikevaihto noin 30 miljoonaa euroa.

Opiskelijoille ei muutoksia

Uuden yhtiön toiminnan käynnistyminen ei vaikuta opiskelijan asemaan tai opiskeluun, vaan jokainen opiskelija jatkaa opiskelua hänelle henkilökohtaistamisessa tehdyn suunnitelman mukaisesti.

Lisätietoja

Rehtori Leena Kaivola, Aikuiskoulutus Taitaja, 0400 930 475
Rehtori Timo Olli, Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO, 040 592 1930