KSAOn ja Repin-instituutin koulutusyhteistyö

Syksyllä 2019 KSAO käynnisti yhteistyön Repin-instituutin kanssa. Yhteistyön myötä Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa voi opiskella tutkintotavoitteisesti KSAOn opiskelijana. Opinnot oikeuttavat myös opintososiaalisiin etuihin ja opiskelu on maksutonta.

Opiskele kuvataiteita monipuolisesti KSAOssa. Koulutus alkaa 30.8.2021 ja se toteutetaan yhteistyössä Repin- instituutin kanssa Kotkassa. 

Kotkassa sinulla on mahdollisuus suorittaa osa (45 osp) media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta/kuvallisen ilmaisun osaamisala henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Suoritettuasi 45 osp Kotkassa voit jatkaa opintoja Kouvolassa tavoitteenasi koko tutkinto 180 osp. 

Opiskelu on päätoimista, joten sinulla on mahdollisuus hakea opintososiaalisia etuisuuksia. Koulutus on maksutonta, itse kustannat mahdolliset esim. opintoihin tarvittavan kirjallisuuden ja osan opiskelumateriaaleista. 

Haku

Hakuaika on 3.5.- 3.6.2021. Koulutukseen haetaan lomakkeella KSAOn sivuilla: www.ksao.fi/haussanyt. Lisäksi hakijan tulee lähettää motivaatiokirje ja kuvia kolmesta (3) teoksesta osoitteeseen kuva@ksao.fi torstai 3.6.2021 klo 23.59 mennessä. Hakemusten perusteella hakijat kutsustaan viikolla 25 pidettävään haastatteluun ja valintakokeeseen. 

Motivaatiokirje (palautus to 3.6. klo 23.59 mennessä, sähköposti: kuva@ksao.fi

Kirjoita teksti, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluat opiskella media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon osatoteutusta (45 osp) Repin-instituutissa Kotkassa 2021–2022. Kerro meille myös, mitä kuvalliseen ilmaisuun liittyvää olet jo tehnyt ja mitä erityisesti haluat oppia lisää. 
Kirjoita enintään yksi A4 arkki. Tee kirjeestä selkeä ja helppolukuinen. Muista lisätä oma nimesi. Tallenna pdf-muotoon palautusta varten. 

Kuvia teoksista (palautus to 3.6. klo 23.59 mennessä, sähköposti: kuva@ksao.fi

Valitse kolme aiemmin tehtyä teosta, joissa osaamisesi tulee parhaiten esille. Tee korkealaatuisia valokuvia teoksistasi. Kuvien pitää olla kooltaan vähintään 1 Mt (esim. JPG, PNG tai TIFF).  Kuvatiedoston nimessä täytyy olla: tekijän nimi, teoksen nimi, tekniikka, koko ja vuosi. Lähetä valokuvat motivaatiokirjeen liitteenä sähköpostitse ohjeen mukaisesti. 

Lisätietoja

Milla Aaltonen, puh. 020 615 5921, milla.aaltonen@ksao.fi                                  

Aleksandra Hintsala, puh. 040 595 5893, aleksandra.hintsala@kymenlaakso.fi 

www.repininstituutti.fi