Kouvolan Ammattiopisto Oy aloittaa 1.1.2022

Uusi ammatillisen koulutuksen toimija Kouvolan Ammattiopisto Oy aloittaa 1.1.2022 

Uudessa yhtiössä yhdistetään molempien oppilaitosten, KSAOn ja Aikuiskoulutus Taitajan, vahvuudet ja tarjotaan entistä monipuolisempaa ja laadukkaampaa koulutusta ja palveluja opiskelijoille ja alueen työelämälle. Uudessa yhtiössä tulee työskentelemään yli 300 ammattilaista. Sen opiskelijamäärä tulee olemaan noin 7 000 ja liikevaihto noin 30 milj. euroa. 

Yhtiön kärjessä toimitusjohtaja/rehtori Petri Tani 

Petri Tani kertoo, että uuden suunnittelua on tehty vauhdikkaasti ja hyvässä hengessä eri työryhmissä, joissa edustajia on ollut molemmista oppilaitoksista. 

– On ollut mahtavaa huomata, miten paljon olemme yhdessä saaneet aikaan näin nopealla aikataululla, toimitusjohtaja Petri Tani toteaa tyytyväisenä. – Paljon on tehty, mutta toki paljon on vielä tekemättä. Suuret linjat ja päällikkövalinnat ovat tehty. Nyt on aika ottaa vähän happea ja hiljentyä joulun viettoon. Kiitos kaikille yhdessä ja erikseen siitä, että saan olla näin mahtavan porukan mukana.

Ollaan yhteydessä

Molempien oppilaitosten www-sivut (ksao.fi, taitajantie.fi) ovat käytössä toistaiseksi. Voitte hakea oppilaitosten sivuilta koulutustarjontaa ja yhteyshenkilöitä. Puhelinnumerot pysyvät samoina ja ne löytyvät www-sivuilta. KSAOn 020-alkuiset puhelinnumerot kuitenkin poistuvat käytöstä. Myös sosiaalisen median kanavat siirtyvät uusiin osoitteisiin kevään aikana, toistaiseksi julkaisemme uutisia vanhoilla kanavilla.