Kouvolan Ammattiopiston, Edukon logo

Ylpeänä esittelemme uuden logomme! Siinähän on ikään kuin kaksi sormusta kuvaamassa liittoa, iäisyyttä ja äärettömyyttä. Sen on toteuttanut meidän oma graafikkomme Ebba, joka hienosti kertoo tarinana mistä suunnittelu alkoi.

”Kaikella ja kaikilla on oma ja yhteinen historiansa, toisilla pidempi kuin toisilla. Historialla voi olla meille suuri merkitys. Historia on mennyttä mutta mennyt vaikuttaa nykypäivään, kuten nykypäivä tulee vaikuttamaan tulevaisuuteen. Mennyttä ei kannata haikailla, eikä sitä voi kokonaan myöskään unohtaa.
Toisinaan on hyvä palata menneeseen, hakea sieltä vastauksia ja ottaa oppia menneestä – niin virheistä kuin onnistumisistakin.

Historia ei koskaan ole pelkää kiviriippaa. Historiaamme kuuluu myös hyviä ja voimauttavia asioita, niitä kultahippuja, joista syntyy muistojen kultakimpaleita. Kuuluuhan sanontakin ”aika kultaa muistot” eli mieli pyrkii suojaamaan meitä ja nostamaan mieleen hyviä asioita. Näitä kultahippuja kannattaakin etsiä hyvin arkisista asioista, rutiineista, jotka tuovat sisältöä ja turvaa. Jo pienenkin muiston turvin on mahdollista lähteä rakentamaan voimia tuovia kultakimpaleita.”