Koulutustarjontaa yrityksille

Tarjoamme ammatillisen koulutuksen lisäksi monipuolisia asiantuntija- ja täydennyskoulutuspalveluja. Koulutukset järjestetään ajanmukaisissa tiloissamme Utinkadun kampuksella Kouvolassa tai asiakkaan kanssa sovituissa tiloissa. Osaava henkilökuntamme odottaa innolla mahdollisuutta päästä kouluttamaan kiinnostuneita ja eri alojen oman osaamisensa kehittäjiä.

Täydennyskoulutusvalikoimastamme löytyy niin ammatillista lisäosaamista tarjoavia koulutuksia kuin työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseenkin liittyviä kokonaisuuksia. Osa tässä esitteessä olevista koulutuksista nivoutuu suoraan laajempiin opintokokonaisuuksiin, joten niiden kautta voi tulla kokeilemaan, kiinnostaisiko kokonaisen uuden tutkinnon suorittaminen. Täydennyskoulutuksien avulla niin yksittäinen työntekijä kuin koko työyhteisökin voi ylläpitää ja kehittää osaamistaan sekä edistää jaksamistaan ja hyvinvointiaan muuttuvissa tilanteissa.

Koulutukset sopivat niin työelämässä oleville kuin erilaisissa elämän siirtymävaiheissa ponnahduslaudaksi tai innostajaksi uuteen. Jos valikoimastamme ei löydy juuri sinulle tai juuri teidän työyhteisönne tarvitsemaa koulutusta, suunnittelemme ja toteutamme sen mielellämme yhdessä kanssanne.

Vaikuttavan osaamisen KSAO toivottaa sinut tervetulleeksi!

  • Kysy lisätietoja koulutuksesta ja hakeutumisesta kiinnostavan koulutuksen yhteyshenkilöltä.
  • Voit pyytää tarjouksen myös yritykselle tai ryhmälle, jolloin koulutus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Koulutus voidaan toteuttaa joko KSAOssa tai asiakkaan tiloissa.
  • Kysy myös mahdollisuutta suorittaa koulutus oppisopimuksella.
  • Autamme rahoitusratkaisun löytymisessä, lisätietoja rahoitusvaihtoehdoista.
  • Useiden koulutusten monimuotototeutus tarjoaa enemmän joustoja opintojen suorittamisajankohtaan ja -paikkaan. Voit täydentää aikaisemmin hankkimaasi alaan liittyvää osaamista tai opiskella esimerkiksi työn ohessa.

Tutustu koulutustarjonnan esitteeseen (PDF)