Hakuaikaa jatkettu 8.8. asti! KSAO yhteistyön myötä voit nyt opiskella Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa tutkintotavoitteisesti.

Syksyllä 2019 käynnistetyn yhteistyön myötä Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa voi opiskella tutkintotavoitteisesti. Nyt opinnot oikeuttavat myös opintososiaalisiin etuihin ja opiskelu on opiskelijalle maksutonta.

Koulutus alkaa 31.8.2020 ja se toteutetaan yhteistyössä Repin-instituutin kanssa Kotkassa.

Sinulla on mahdollisuus suorittaa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon / kuvallisen ilmaisun osaamisalan tutkinnon osia yhteensä 45 osaamispistettä.

Opiskelu on päätoimista joten sinulla on mahdollisuus hakea opintososiaalisia etuisuuksia. Koulutus on maksutonta, itse kustannat mahdolliset esim. opintoihin tarvittavan kirjallisuuden ja osan opiskelumateriaaleista.

Hakuaika on 8.8.2020 saakka. Koulutukseen haetaan lomakkeella KSAOn www-sivujen kautta www.ksao.fi/haussanyt. Lisäksi hakijan tulee palauttaa ennakkotehtävät (kuvallinen tehtävä ja motivaatiokirje) sähköpostilla osoitteeseen kuva(at)ksao.fi  8.8.2020 23.59 mennessä. Ennakkotehtävän perusteella hakijat kutsustaan viikolla 26 pidettävään haastatteluun ja valintakokeeseen.

ENNAKKOTEHTÄVÄT (palautus 8.8.klo 23.59 mennessä)

  1. MOTIVAATIOKIRJE

Kirjoita teksti, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluat opiskella media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon osatoteutusta (45 osp)  Repin-instituutissa Kotkassa 2020-2021. Kerro meille myös, mitä kuvalliseen ilmaisuun liittyvää olet jo tehnyt ja mitä erityisesti haluat oppia lisää.
Kirjoita enintään yksi A4-arkki. Tee kirjeestä selkeä ja helppolukuinen. Muista lisätä oma nimesi. Tallenna pdf-muotoon palautusta varten.

  1. NÄKYMÄ HUONEESTA TOISEEN HUONEESEEN

Valitse kodistasi näkymä, jossa ovi on auki ja näet tilasta toiseen. Toteuta teos (A3) tästä näkymästä.

Toteutus ja välineet: A3-paperi, lyijykynät, tussit, puuvärit/vesivärit.
Valokuvaa ja tallenna jpg-muotoon / max 1 Mt palautusta varten.

Arviointiperusteet: tilan hahmotus, piirustustaito, värien käyttö

Lisätietoja:
Arja Snygg, puh. 020 615 5926, arja.snygg(at)ksao.fi
Milla Aaltonen, puh. 020 6155921, milla.aaltonen(at)ksao.fi                                 
Aleksandra Hintsala, puh. 040 595 5893, aleksandra.hintsala(at)kymenlaakso.fi