Ajankohtaista tietoa KSAOn työelämäyhteiskumppaneille sekä infoa eri palvelutoiminnoistamme koronavirusepidemian aikana

Opiskelijoiden työelämässä oppimisen jaksoa voidaan jatkaa sovitun aikataulun mukaisesti, jos se on työpaikan puolesta mahdollista. 

Mikäli työpaikalla on suuri riski saada koronatartunta, on suositeltavaa, että työelämässä oppimisen jaksoa jatketaan vasta, kun riskiä ei enää ole.

Terveydenhoitoalalla opiskelijoiden työpanosta saatetaan tarvita, mikäli terveydenhoitoon tulee henkilöstövajetta epidemian pitkittyessä.

Seuraamme tilannetta ja THL:n, OKM:n, OPH:n ja Kouvolan kaupungin ohjeistusta. Mikäli tilanne muuttuu ratkaisevasti, voivat terveysviranomaiset antaa oppilaitoksia koskevia määräyksiä, joita KSAO noudattaa.

Opettajat tekevät työtä etäopetuksen ja -ohjauksen keinoin niin, että opiskelijat kehittävät osaamistaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti ja niin, että opiskelijat valmistuvat aikataulussa. Ehdottoman tärkeänä pidetään sitä, että valmistuvien opiskelijoiden valmistuminen EI SAA venyä poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta.

Palvelutoiminta keskeytetty

KSAOn kaikki palvelutoiminta on toistaiseksi keskeytetty.hius- ja kauneudenhoitoalan oppimispiste PikkuSalonki, opetusravintola Pikkukokki sekä Soteklinikka Helli ovat suljettu eikä muitakaan oppilastöinä toteutettavia asiakastöitä tehdä toistaiseksi.

Lisätietoja: rehtori TImo Olli puh. 020 615 8130