Useimmat tuntevat Tykkimäen, Verlan, Mustilan ja Repoveden, mutta mikä on mielestäsi kiva, vähemmän tunnettu kesä-Kouvolan vierailukohde tai paikka?

Mikä on mielestäsi hauska, erikoinen tai hullunkurinen tien, paikan, kylän tai muun Kouvolalaisen kohteen nimi? Vastaa Kouvolan kaupungin Facebook-sivulla postaukseen (julkaistu 31.7.2019) kommentoimalla sitä 4.8.2019 mennessä! Kaikkien määräaikana kyseistä postausta Kouvolan kaupungin Facebook-sivulla kommentoineiden kesken arvotaan viisi Asuntomessut 2019 -lippua.

Kouvolan vähemmän tunnettuja vierailukohteita- ja paikkoja kysyttiin arvontapostauksessa 27.7.-29.7.2019. Kommentoijien kesken arvottiin viisi messulippua 30.7.2019, kaikki voittajat on tavoitettu ja palkinnot toimitettu.

Arvonnan säännöt

Messulippuarvontaan voi osallistua luonnollinen henkilö kommentoimalla tai vastaamalla Kouvolan kaupungin Facebook-sivuilla arvonta-postauksessa esitettyyn kysymykseen. Kilpailuun voi osallistua jokainen, jolla on Facebook-käyttäjätunnus.

Huom! Jonkun toisen henkilön tai tahon sivuille jaettuun arvonta-postaukseen kommentointi ei oikeuta osallistumiseen. Postauksessa ilmoitetaan, mihin päivään mennessä on kommentoitava, jotta osallistuu kyseiseen arvontaan.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Määräaikaan mennessä arvonta-postaukseen kommentin jättäneiden kesken järjestetään arvonta.

Arvonnan voiton voi noutaa Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteestä. Erikseen sovittaessa voidaan pienet palkinnot myös postittaa Suomessa sijaitsevaan postiositteeseen. Kaupunki ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Kouvolan kaupungin Facebook-arvonnasta ei muodostu Facebookin ulkopuolista rekisteriä. Kommenttien sisältöjä voidaan hyödyntää kaupunkiviestinnässä ja markkinoinnissa anonyymisti.

Osallistuneiden käyttäjätunnuksia ei käytetä suoramarkkinointiin. Arvonta voitosta ilmoitetaan voittajalle kommentoimalla arvontakommenttiin tai yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa voittoilmoituksesta, arvotaan palkinto toiselle osallistujalle.
Arvonta-postaus vastauksineen jää näkyville Kouvolan kaupungin Facebook-sivun aikajanalle. Osallistuja voi halutessaan poistaa itse oman kommenttinsa.

Kouvolan kaupunki pidättää oikeuden kilpailusääntöjen muutoksiin.

Päivitetty 31.7.2019