Kouvolan kaupungin Facebook-sivuilla järjestetään ajoittain arvontoja, johon voi osallistua luonnollinen henkilö kommentoimalla tai vastaamalla Kouvolan kaupungin Facebook-sivuilla arvonta-postauksessa esitettyyn kysymykseen. Kilpailuun voi osallistua jokainen, jolla on Facebook-käyttäjätunnus.

Huom! Jonkun toisen henkilön tai tahon sivuille jaettuun arvonta-postaukseen kommentointi ei oikeuta osallistumiseen. Postauksessa ilmoitetaan, mihin päivään mennessä julkaisua on kommentoitava, jotta osallistuminen kyseiseen arvontaan on voimassa.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Määräaikaan mennessä arvonta-postaukseen kommentin jättäneiden kesken järjestetään arvonta mahdollisimman pian määräajan päätyttyä. Arvontapalkinto mainitaan aina arvontapostauksessa.

Arvonnan voiton voi noutaa Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteestä. Erikseen sovittaessa voidaan pienet palkinnot myös postittaa Suomessa sijaitsevaan postiositteeseen. Kaupunki ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Kouvolan kaupungin Facebook-arvonnasta ei muodostu Facebookin ulkopuolista rekisteriä. Kommenttien sisältöjä voidaan hyödyntää kaupunkiviestinnässä ja markkinoinnissa ilman, että kommentin sisältöä liitetään sen esittäjään. Poikkeuksena tapaukset, joissa lupa siteeraukseen on saatu kommentin esittäjältä.

Osallistuneiden käyttäjätunnuksia ei käytetä suoramarkkinointiin. Arvontavoitosta ilmoitetaan voittajalle kommentoimalla arvontakommenttiin tai yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa voittoilmoituksesta, arvotaan palkinto toiselle osallistujalle.
Arvonta-postaus vastauksineen jää näkyville Kouvolan kaupungin Facebook-sivun aikajanalle. Osallistuja voi halutessaan poistaa itse oman kommenttinsa.

Kouvolan kaupunki pidättää oikeuden kilpailusääntöjen muutoksiin.

Lisätietoa kaupungin viestinnästä.

Päivitetty 27.7.2019