Kouvolan kaupungin verkkosivut uudistuvat. Sivuston beta-julkaisuversiosta kysytään mielipiteitä ja kokemuksia sivujen selaajilta.

Uudet Kouvola.fi -sivut julkaistaan virallisesti 5.3.2019, jolloin nyt www.kouvola.fi-osoitteesta löytämäsi sivusto julkastaan Kouvola.fi -osoitteessa vanhan sivuston sijaan.

Nyt julkaistu beta-sivusto ei vieläole kaikin osin tiedoiltaan, kuvitukseltaan ja asetteluiltaan valmis. Sivuilletehdään vielä parannuksia ja täydennyksiä helmikuussa kävijäkyselyn jatestityöpajojen tulosten perusteella.

Tavoitteena on paremmin palveleva sivusto, josta tieto löytyy helposti. Organisaatiolähtöistä asioiden sijoittelua ja esittelyä on haluttu välttää ja palvelut on tuotu heti kärkeen.

Vaikuta ja vastaa kävijäkyselyyn!

Voit vaikuttaa sivuton kehittymiseen ”lopulliseen” muotoonsa, vastaamalla kyselyyn. Saapuessasi www.kouvola.fi- osoitteeseen, ilmestyy noin 30 sekunnin kuluttua kävijäkysely näkyviin. Kysely on lyhyt, kahdeksan kohdan kysymyssarja, jossa kysytään muun muassa arviotasi ensivaikutelmastasi, asioiden löytymisestä ja sivuston selkeydestä. Kyselyssä ei pääse peruuttamaan taaksepäin.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Kouvola-tuotekassi, mikä sisältää muun muassa Kouvola-kahvia ja Kouvolan lakritsaa. Kyselyn lopussa kysytään sähköpostiosoitettasi arvontaa varten.

Tutustu arvonnan sääntöihin ja tietosuojaselosteeseen:

Käyttäjätestaus

Helmikuun 5. päivä järjestetään kaksi noin tunnin mittaista työpajaa, joissa testataan Kouvola.fi -sivustoa erilaisin tiedonhakuesimerkein. Testiryhmäläiset vastaavat testaamisen yhteydessä käyttökokemusta koskeviin kysymyksiin.

Työpajan lopuksi keskustellaan kahvin äärellä yhdessä hetk testikokemuksesta. Testaajille on luvassa myös pieni palkinto. Testitilaisuudet pidetään iltapäivällä ja alkuillasta 5.2.2019 kaupungintalolla.

Voit ilmoittautua 28.1.2019 mennessä testiryhmään!

Kumpaankin työpajaan voidaan ottaa noin 15 henkilöä. Valituille henkilöille lähetetään kutsu työpajaan erikseen viikon 5 alussa.

Lisätietoja:
verkkotiedottaja
Tea Salonsaari
puh. 020 615 8122
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Päivitetty 24.1.2019