Hansakeskuksen yläkerrassa Kouvolan keskustassa on kaikille avoin kohtaamispaikka Pointti. Pointti toimii kaupungin yhteisötilana, jossa on tarjolla liikunnan palveluita, rentoa ajanviettoa, erilaista ohjelmaa sekä sosiaali- ja terveyspalveluita.

Yhteystiedot

Pointti -kohtaamispaikka, Hansakeskuksen 2. krs, Torikatu 3-5, 45100 Kouvola

Avoinna arkisin ma-pe klo 9.00 – 14.00

puh. 020 615 1062; 040 587 2962

Sähköposti: pointtikouvola(at)gmail.com

Pointin Facebook-sivu

Pointin ohjelma viikoille 3-6/2023

Pointti-kohtaamispaikan ohjelma viikolla 3 (pdf 16 kt)

Pointti-kohtaamispaikan ohjelma viikolla 4 (pdf 77 kt)

Pointti-kohtaamispaikan ohjelma viikolla 5 (Pdf, 76 kt)

Pointti-kohtaamispaikan ohjelma viikolla 6 (Pdf, 77 kt)

Pointti on avoin kaikille

Pointti -kohtaamispaikalle voi kuka tahansa tulla viettämään aikaa ja tapaamaan ihmisiä. Eri toimijat järjestävät yhdessä teematapahtumia ja neuvontaa. Kymenlaakson hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä Kouvolan kaupungin liikuntaneuvoja ovat paikalla erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Tavoitteena on laajentaa ohjelmaa toiminnan käynnistyessä.

Järjestöt voivat hyödyntää tilaa maksutta Kouvolan kaupungin yhteisötilan periaatteiden mukaan. Kevään aikana toivotaankin, että saadaan järjestöjä ja vapaaehtoisia innostettua mukaan toimintaan.

Pointin toiminnasta vastaa yhteistyössä Kouvolan kaupunki/Keskusta-alueen aluetoimikunta, Kymenlaakson hyvinvointialue ja Kouvolan seurakunta. Päivittäisen toiminnan organisoinnista huolehtii Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry.

Pointissa pidettiin maanantaina 9. toukokuuta 2022 avoimet ovet -tapahtuma, joissa kävijät pääsivät tutustumaan sen uudistuvaan toimintaan. Pointin toiminnassa mukana olevista organisaatioista pöydän ääressä juttelemassa Kouvolan kaupungin hyvinvointipäällikkö Sanna-Riitta Junnonen, keskusta-alueen aluetoimikunnan varapuheenjohtaja Harri Turkulainen, Digitaidoilla osalliseksi -hankkeen projektipäällikkö Katariina Terävä, palveluesimies Nina Paavolainen Kymsoten (1.1.2023 alkaen hyvinvointialueen) ennaltaehkäisevistä palveluista, palveluesimies Seija Nousiainen Kymsoten (1.1.2023 alkaen hyvinvointialueen) terveyspalveluista, digitaitokurssilainen Ulla Nykänen ja Kouvolan korttelikotiyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Tuomas Valtonen.
Pointti -kohtaamispaikan logo

Päivitetty 18.1.2023

Sivun alkuun