Hansakeskuksen yläkerrassa Kouvolan keskustassa on kaikille avoin kohtaamispaikka Pointti. Pointti toimii kaupungin yhteisötilana, jossa on tarjolla liikunnan palveluita, rentoa ajanviettoa, erilaista ohjelmaa sekä sosiaali- ja terveyspalveluita.

Yhteystiedot

Pointti -kohtaamispaikka, Hansakeskuksen 2. krs, Torikatu 3-5, 45100 Kouvola
Avoinna arkisin ma-pe klo 9.00 – 14.00
puh. 020 615 1062; 040 587 2962 (Pointin emäntinä ja isäntinä toimivat Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n työntekijät). Sähköposti: pointtikouvola(at)gmail.com

Pointin facebook-sivut

Pointin ohjelma viikoille 37-40

Pointti-kohtaamispaikan ohjelma viikolla 37 (pdf 77 kt)

Pointti-kohtaamispaikan ohjelma viikolla 38 (pdf, 76 kt)

Pointti-kohtaamispaikan ohjelma viikolla 39 (pdf, 77 kt)

Pointti-kohtaamispaikan ohjelma viikolla 40 (pdf, 77 kt)

Pointissa pidettiin maanantaina 9. toukokuuta 2022 avoimet ovet -tapahtuma, joissa kävijät pääsivät tutustumaan sen uudistuvaan toimintaan. Pointin toiminnassa mukana olevista organisaatioista pöydän ääressä juttelemassa kaupungin, Kymsoten, keskusta-alueen aluetoimikunnan ja Korttelikodin edustajat.

Kuvassa vasemmalta Kouvolan kaupungin hyvinvointipäällikkö Sanna-Riitta Junnonen, keskusta-alueen aluetoimikunnan varapuheenjohtaja Harri Turkulainen, Digitaidoilla osalliseksi -hankkeen projektipäällikkö Katariina Terävä, palveluesimies Nina Paavolainen Kymsoten ennaltaehkäisevistä palveluista, palveluesimies Seija Nousiainen Kymsoten terveyspalveluista, digitaitokurssilainen Ulla Nykänen ja Kouvolan korttelikotiyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Tuomas Valtonen.

Pointti -kohtaamispaikalle voi kuka tahansa tulla viettämään aikaa ja tapaamaan ihmisiä. Eri toimijat järjestävät yhdessä teematapahtumia ja neuvontaa. Kymsoten sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä Kouvolan kaupungin liikuntaneuvoja ovat paikalla erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Tavoitteena on laajentaa ohjelmaa toiminnan käynnistyessä.

Järjestöt voivat hyödyntää tilaa maksutta Kouvolan kaupungin yhteisötilan periaatteiden mukaan. Kevään aikana toivotaankin, että saadaan järjestöjä ja vapaaehtoisia innostettua mukaan toimintaan.

Pointin toiminnasta vastaa yhteistyössä Kouvolan kaupunki/Keskusta-alueen aluetoimikunta, Kymsote ja Kouvolan seurakunta. Päivittäisen toiminnan organisoinnista huolehtii Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry.

Pointti -kohtaamispaikan logo

Päivitetty 14.9.2022

Sivun alkuun