Kouvolan turvallisuustapahtuma

Kouvolan turvallisuustapahtuma 13.-14.9.2019

Pohditko suursodan riskiä, muuttuvia uhkakuvia tai hybridisodan mahdollisuutta? Kouvolan turvallisuustapahtuma tuo aiheet ja asiantuntijat Kouvolaan. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmassa on muun muassa asiantuntijakeskusteluja, puolustusvoimien kalustonäytöksiä ja avoimia yleisötapahtumia.

Turvallisuustapahtuma starttaa perjantaina 13.9. asiantuntijoille ja päättäjille suunnatulla Turvallisuuskonferenssilla, jossa keskustelunaiheina ovat muun muassa tulevaisuuden puolustuskyky ja kriisivalmiuden ylläpito.

Lauantaina 14.9. vuorossa on kaikille avoin Turvallisuusareena. Luvassa on niin asiantuntijoiden puheenvuoroja kuin Manskille ja kaupungintalon ympäristöön jalkautuva ulkoilmatapahtuma.

Pysy kuulolla!

Kutsuvieraiden Turvallisuuskonferenssi 13.9.

Turvallisuuskonferenssi on asiantuntijoille ja päättäjille suunnattu kutsuvierastilaisuus, joka tuo alan kansainväliset nimet Kouvolaan.

Konferenssin teemana on tulevaisuuden sodankäynti ja puolustuskyky. Konferenssissa keskustellaan tulevaisuuden puolustuskykyyn ja kriisivalmiuden ylläpitoon liittyvistä aiheista, kuten vaikkapa uhkakuvista ja hybridisodasta. Päivän aikana kuullaan myös useita miniseminaareja. Ohjelma jatkuu illalla kaupungin vastaanotolla.

Tapahtumaa voi seurata myös livestriimauksen välityksellä.

Turvallisuuskonferenssi

Kaikille avoin Turvallisuusareena 14.9.

Tule mukaan Turvallisuusareenalle! Turvallisuusareena on kaikille avoin maanpuolustustapahtuma. Se käsittää yleisöluentoja kaupungintalolla sekä Manskille ja kaupungintalon ympäristöön jalkautuvan ulkoilmatapahtuman.

Yleisöluennoilla alan kotimaiset asiantuntijat pohtivat muun muassa puolustuksen ja turvallisuuden nykytilaa ja tulevaisuutta.

Ulkoilmatapahtuma tuo maanpuolustuksen Kouvolan katukuvaan. Voit seurata helikopterien ylilentoa, kokeilla laserammuntaa ja tavata eri järjestöjen edustajia.

Illan huipentaa Maanpuolustuskoulutusyhdistys Etelä-Suomen Soittokunnan konsertti, jonka tähtenä kuullaan sopraano Angelika Klasia.

Turvallisuusareena

Keskustele somessa

Turvallisuustapahtuman hashtagit ovat #kouvolanturvallisuus2019 ja #kouvolasecurity2019. Osallistu keskusteluun!