+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvola mukana Elinvoimainen Suomi 100 -juhlajulkaisussa

1.12.2017

Kouvola ja vastikään avautunut konttijunaliikenneyhteys ovat näkyvästi esillä tuoreessa Talouselämän tuottamassa Elinvoimainen Suomi 100-vuotisjuhlajulkaisussa.

Asiantuntujartikkelin kautta avataan sidosryhmille Kouvolan tarjoamia mahdollisuuksia logistiikka-alan toimijoille, Aasia-Pohjois-Eurooppa kuljetuskäytävän avautumista ja konttijunaliikenteen käynnistymistä Kiinaan sekä Kouvola RRT –rautatie- ja maantieterminaalihankketta. Lue artikkeli


Elinvoimainen Suomi 100v -lehti ilmestyy 1.12.2017. Se tavoittaa Talouselämän lukijat valtakunnallisesti (165 000 lukijaa). Lisäjakelu Suomen 2000 suurimman yrityksen johtoryhmälle ja Helsinki-Vantaan lentokenttäloungeissa. Lisänäkyvyyttä saadaan netti/somekanavien kautta.

Kaupungin elinvoiman kehittämisen tavoitteena on edistää kaupungin näkyvyyttä ja asemaa kansallisissa ja kansainvälisissä toimintaverkostoissa.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme