+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Suosittu joulukukkakampanja järjestetään jo viidettä kertaa

1.12.2017
Yksinäistä ihmistä voi jälleen ilahduttaa kukkalahjoituksella. Suosittu kampanja järjestetään tänä vuonna jo viidettä kertaa.

Yhteisöiden satavuotiskalenterin luukut avautuvat koko joulukuun

1.12.2017
Yhteisöiden satavuotiskalenteria avataan luukku kerrallaan. Uusi luukku avautuu päivittäin 1.-31.12.2017 välisenä aikana klo 7:00.

Kouvola mukana Elinvoimainen Suomi 100 -juhlajulkaisussa

1.12.2017
Kouvola ja vastikään avautunut konttijunaliikenneyhteys ovat näkyvästi esillä tuoreessa Talouselämän tuottamassa Elinvoimainen Suomi 100-vuotisjuhlajulkaisussa.

Liikenteenohjauskeskus säilyy Kouvolassa

29.11.2017
Liikennevirasto on tehnyt päätöksen rautatieliikenteen liikenteenohjauskeskuksen säilymisestä Kouvolassa. Tällä hetkellä Kouvolan liikenteenohjauskeskuksessa työskentelee 60 henkilöä.

YrittäjäGaalassa palkittiin yrittäjiä

25.11.2017
Kouvolan ja Valkealan yrittäjäyhdistykset, Kouvolan kaupunki ja Kinno järjestivät yhteisen palkitsemis- ja verkostoitumistilaisuuden lauantaina 25.11.2017 Hotelli Sommelossa. YrittäjäGaalassa jaettiin Kouvolan kaupungin, Valkealan Yrittäjien ja Kouvolan Yrittäjien yrittäjäpalkinnot.

Kouvolan matka- ja tapahtumakeskuksen valmistelu etenee

17.11.2017
Kouvolan matka- ja tapahtumakeskuksen valmistelu etenee. Neuvottelut hotellioperaattoreiden ja sijoittajien sekä toimistotaloon tulevien vuokralaisten kanssa ovat parhaillaan käynnissä. Kokous- ja tapahtumapalveluja tarjoavan monitoimiareenan toimintakonseptia on kirkastettu.

Ensimmäinen konttijuna neitsytmatkalleen Kouvolasta Kiinaan

10.11.2017
Ensimmäinen konttijuna, Railgate Finland Kouvola China Express, on saatettu matkaan Kouvolasta Kiinan Xi’aniin. Kouvolan Teholan konttialueella järjestettiin juhlallinen lähtöseremonia. Historiallista hetkeä olivat todistamassa mm. Kiinan, Kazakstanin, Venäjän ja Valko-Venäjän suurlähettiläät ja oikeusministeri Antti Häkkänen.

Säännöllinen konttijunaliikenne Kouvolasta Kiinaan käynnistyy

9.11.2017
Railgate Finland Kouvola China Express -reitti avautuu, kun ensimmäinen konttijuna aloittaa huomenna matkansa Kouvolasta Xi’aniin. Matka taittuu 10-12 päivässä, joka on merirahtiin verrattuna merkittävästi nopeampi. Konttijunakuljetus on myös hinnaltaan kilpailukykyinen.