+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

 

Kaupungin henkilöstö mukana Suomen suurimmassa suuronnettomuusharjoituksessa

20.2.2019
Kouvolan kaupunki ja sen henkilöstö osallistuu ratapihan suuronnettomuusharjoitukseen keskiviikkona 6.3.2019. Kuvitteellisessa tilanteessa ratapihalla on syttynyt säiliövaunu tuleen ja kemikaalivuodosta leviää myrkyllisiä päästöjä ilmatilaan. Harjoituksen tavoitteena on varmistaa henkilöstön osaamistaso ja toimintakyky sisälle suojautumisessa mahdollisen vuodon sattuessa.
 

Kesätyösetelillä kesätöitä nuorelle

14.2.2019
Kesätyöseteli on tuki kouvolalaiselle yritykselle, yhdistykselle tai säätiölle, joka palkkaa kesätyöntekijän. Tuki parantaa nuoren mahdollisuuksia saada kesätyön toiveiden mukaisesta paikasta. Kesätyösetelit myönnetään hakemisjärjestyksessä, hakuaika on 4.3. – 31.5.2019.
 

Kouvolassa on kilpailukykyä mutta kehittämiskohteita löytyy

25.1.2019
Kouvolan kaupungin elinvoimaa arvioitiin FCG Konsultointi Oy:n sähköisellä kyselyllä, joka suunnattiin Kouvolan alueen yrittäjille, asukkaille ja sidosryhmille. Kysely päättyi 20.1.2019.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme