+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

 

Kouvolan keskusta selvisi kävelykadun remontista - nyt uskotaan kasvuun

25.5.2018
Kouvolan keskustan elinvoima säilyi ennallaan. Ravintolatarjonta on Kouvolan keskustassa Helsingin ja Tampereen jälkeen Suomen kolmanneksi monipuolisin. Kävelykadun uudistaminen on lisännyt keskustan liikepaikkakysyntää.

Kouvola koetaan yrittäjämyönteiseksi

24.5.2018
Yrittäjät ovat tyytyväisempiä kotikuntansa toimintaan kuin aiempina vuosina. Kouvolan yrittäjämyönteisyys on parantunut huimasti. Tuoreessa kyselyssä, Kouvola nousi yli 50 000 asukkaan sarjassa sijalle neljä, kun vuonna 2016 sijoitus oli 23.

Hyvä työllisyyskehitys jatkuu

23.5.2018
Työttömien työnhakijoiden määrä huhtikuussa väheni edelleen. Kaakkois-Suomessa oli huhtikuun lopussa 16 861 työtöntä työnhakijaa, joka on noin 3 200 henkilöä (-16 %) vähemmän kuin vuotta aikaisemmin. Myös Kouvolan seutukunnassa työttömien määrä oli selkeässä laskussa - 12 % (-669 henkilöä).

Kouvola-Xi´an konttijunayhteyden hyödyntämistä vauhditettiin onnistuneesti Kiinan-matkalla

16.5.2018
Kouvolan kaupungin johtavat luottamushenkilöt ja virkamiesjohto tapasivat Kiinan Xi´anissa 9.–14.5.2018 Shaan`xin maakunnan ja Xian´in kaupungin johtoa. Palavereissa sovittiin konttijunayhteyden potentiaalin yhteismarkkinoinnista. Se alkaa Helsingissä 8. kesäkuuta järjestettävällä, pohjoismaisille globaaleille yrityksille suunnatulla tapahtumalla. Tilaisuudessa lanseerataan Pohjoisen Euraasian kasvualusta.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme