+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvolan kaupunki uudelleenorganisoi viestintäänsä ja markkinointiaan

22.1.2019

Kouvolan kaupungin viestintäpäällikkönä aloitti 1.1.2019 Minna Seppä. Tehtävää aiemmin hoitanut Anne Käki siirtyi vuodenvaihteessa yhteyspäälliköksi. Kaupunkimarkkinointia toteuttaa keskitetysti Kouvola Innovation Oy.

Järjestely liittyy Kouvolan kaupungin viestinnän ja markkinoinnin uudelleenorganisointiin. Asumisen, matkailun ja yritys- eli sijoittumismarkkinointi keskitetään kaupungin omistamaan elinkeinoyhtiö Kouvola Innovation Oy:hyn, jolta hankittava markkinoinnin kokonaisuus on osa kaupungin viestinnän ja markkinoinnin uutta toimintamallia. Tavoitteena on vahvistaa edelleen kaupungin brändiä ja alueen houkuttelevuutta.

Kouvolan kaupungin viestintäyksikkö jaetaan viestintäpalveluihin ja markkinointipalveluihin, joita vetävät viestintäpäällikkö ja yhteyspäällikkö. Uudelleenjärjestelyllä pyritään lisäämään kaupungin viestinnän ajantasaisuutta ja vaikuttavuutta. Viestintäpäällikkö Minna Sepän vetämän viestintätiimin ajankohtaisiin haasteisiin kuuluvat muun muassa kaupungin verkkosivu-uudistus, asuntomessujen viestinnän tukeminen ja viestinnän käytäntöjen kehittäminen. Seppä on työskennellyt kaupungilla vuodesta 2017 hyvinvointipalveluiden viestintävastaavana. Tätä ennen hän on toiminut vuodesta 1996 erilaisissa viestinnällisissä ja toimituksellisissa tehtävissä.

Yhteyspäällikkö Käki vastaa kaupungin konsernipalvelujen alaisuudessa muun muassa Kouvolan brändin koordinoinnista, urheilun ja tapahtumien markkinointiyhteistyöstä, kansainvälisistä asioista sekä muista sidosryhmäyhteistyöhön liittyvistä asioista. Käki on työskennellyt kaupungilla vuodesta 2009, mistä viestintäpäällikkönä vuodesta 2012 alkaen.

www.kouvola.fi/viestinta

Lisätietoja:
Kouvolan kaupunki, viestintä: viestintäpäällikkö Minna Seppä, puh. 020 615 9284, minna.seppa(a)kouvola.fi
Kouvolan kaupunki, markkinointi: yhteyspäällikkö Anne Käki, puh. 020 615 8173, anne.kaki(a)kouvola.fi
Kouvolan kaupunkimarkkinointi: kehittämispäällikkö Kirsi Vainio, Kouvola Innovation Oy / Live & VisitKouvola, puh. 020 615 5885, kirsi.vainio(a)kinno.fi


Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme