+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Lahjavinkki: anna siistimpi joululahja!

14.12.2018

Tämän joulun siistein lahja ei sisällä muovia eikä tarpeettomia osasia. Siisti Siti -kampanja kannustaa antamaan aineettoman lahjan, jossa lahjan saaja saa lahjoittajan aikaa ja vaivannäköä. Siisti Siti -lahjakortilla voit antaa ilahduttavan ja hyödyllisen lahjan.

Siisti Siti -joululahjakortti
Siisti Siti -työryhmä on laatinut kampanjalle oman lahjakortin, jolla voi antaa lahjan saajalle esimerkiksi ikkunoiden pesun, imuroinnin tai haravoinnin. Lahjakorttiin voi merkitä myös itse valitsemansa askareen. Siisti Siti -teemaan mukaisesti lahjakortin aineettomat lahjat liittyvät kodin ja ympäristön siisteyteen.

Aineeton lahja on hyvä ja tarpeellinen lahja paitsi saajallensa, myös ympäristölle. Ei tule turhaa jätettä tavaran tai lahjapaperin muodossa ja säästyypä myös paketoinnin vaiva. Itse tehty askare on myös monen pienituloisen helpompi toteuttaa kuin tavaralahja.

Voit tulostaa Siisti Siti -lahjakortin [pdf, 2 MB] käyttöösi tai noutaa sellaisen Kouvolan kaupungin yhteispalvelupisteestä ennen joulua. Yhdellä A4-arkilla on kolme irti leikattavaa lahjakorttia.

Lisätietoa:
Timo Martikainen
Ympäristöasiantuntija
puh. 020 615 6755
www.kouvola.fi/siistisiti

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme