+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvolan kaupunki valitsi vuoden 2018 esimiehen, työntekijän ja työyhteisön

20.12.2018

Hyvin tehty työ ja reilu meininki ansaitsevat kiitoksen ja tunnustuksen. Kouvolan kaupungilla valittiin yhdeksännen kerran vuoden esimies, työntekijä ja työyhteisö. Kaupungin yhteistyöryhmä päätti valinnoista 19.12.2018. Vuoden 2018 esimieheksi valittiin hoivatyön esimies Tanja Lillman, työntekijäksi toimistosihteeri Seija Kilpinen ja työyhteisöksi kohdennettu nuorisotyö. Pääluottamusmiesten muodostama työyhteisö sai kunniamaininnan kuluneiden vuosien työstä yhteistoiminnan kehittämisessä.

Palkinnon saajia koskevat esitykset kertoivat omalta osaltaan hyvästä esimiestyöstä, ansiokkaasta työskentelystä kaupungin eri palvelutehtävissä sekä työn merkityksellisyydestä kuntalaisten hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Hoivatyön esimiehestä Tanja Lillmanista vuoden 2018 esimies

Tanja Lillman toimii ikääntyneiden palveluissa hoiva-asumisen varahenkilöstön esimiehenä. Hän on kehittänyt tiimiä jo vuodesta 2014 alkaen. Varahenkilöstön toimivuus ja tarpeellisuus ovat tulleet esille vuosien varrella. Tanja koetaan oikeudenmukaiseksi, kuuntelevaksi ja arvostavaksi esimieheksi, joka luotsaa ryhmäänsä eteenpäin kannustaen ja rautaisen ammattilaisen otteella. Kantavia voimia työyhteisössä ovat luottamus ja avoimuus. Henkilöstön mielestä hänen tiimissään on ilo työskennellä.

Toimistosihteeri Seija Kilpinen on vuoden 2018 työntekijä

Seija Kilpinen työskentelee kiinteistöpalveluissa puhtauspalvelujen toimistosihteerinä. Pitkä työkokemus näkyy hänen otteessaan tehdä työtä ja pitää langat käsissään. Hän on aidosti kiinnostunut asioista ja innostaa myös muita tekemään parhaansa. Hän toimii rakentavalla tavalla ja tukee omalta osaltaan puhtauspalvelujen perustehtävässä onnistumista. Hän kannustaa ja auttaa muita sekä on napakka ja täsmällinen. Hänet koetaan työkaverina, joka tuo hyvää asennetta koko työyhteisöön.

Kohdennetusta nuorisotyöstä vuoden 2018 työyhteisö

Lasten ja nuorten palvelujen kohdennetun nuorisotyön yksikköön kuuluvat erityisnuorisotyö, ehkäisevä päihdetyö, etsivä työ, nuorten pajan nuoriso-ohjaaja, Ohjaamo sekä koordinaattori. Kohdennettu nuorisotyö on sekä ennalta ehkäisevää että korjaavaa työtä, jota tehdään moniammatillisesti nuorten ja heidän sosiaalisten verkostojensa parissa. Työyhteisö on pitkälti itseohjautuva tiimi, jossa hyödynnetään jokaisen vahvuuksia. Työhyvinvoinnista pidetään huolta pienillä teoilla. Kohdennettu nuorisotyö kerää aktiivisesti palautetta omasta toiminnastaan ja kehittää toimintatapojaan tehdäkseen asiakaslähtöistä ja vaikuttavaa työtä nuorten kanssa.

Lasten ja nuorten palvelujen kohdennetun nuorisotyön yksikköön kuuluvat erityisnuorisotyö, ehkäisevä päihdetyö, etsivä työ, nuorten pajan nuoriso-ohjaaja, Ohjaamo sekä koordinaattori. Kohdennettu nuorisotyö on sekä ennalta ehkäisevää että korjaavaa työtä, jota tehdään moniammatillisesti nuorten ja heidän sosiaalisten verkostojensa parissa. Työyhteisö on pitkälti itseohjautuva tiimi, jossa hyödynnetään jokaisen vahvuuksia. Työhyvinvoinnista pidetään huolta pienillä teoilla. Kohdennettu nuorisotyö kerää aktiivisesti palautetta omasta toiminnastaan ja kehittää toimintatapojaan tehdäkseen asiakaslähtöistä ja vaikuttavaa työtä nuorten kanssa. Kunniamaininta pääluottamusmiesten työyhteisölle

Kouvolan kaupungilla kaikilla ammattijärjestöillä on ollut kuluneiden kymmenen vuoden ajan päätoimiset pääluottamusmiehet, jotka ovat muodostaneet oman työyhteisönsä. He ovat tehneet tiivistä yhteistyötä keskenään yhteistoiminnan osalta ja rakentaneet yhteisen toimintamallin asioiden käsit-telyyn. Työyhteisön voimavara on verkostoissa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Sote-kuntayhtymän muodostaminen vuoden 2019 alussa muuttaa myös kaupungin yhteistoimintaorganisaatiota. Pääluottamusmiesten muodostama työyhteisö sai kunniamaininnan.

Lisätietoja:
henkilöstöjohtaja Päivi Karhu, puh. 02061 54001, paivi.karhu(a)kouvola.fi ja
vs. henkilöstösuunnittelupäällikkö Annamaija Saarela, puh. 02061 57231, annamaija.saarela(a)kouvola.fi.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme