+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvolan kaupungin laskutusosoitteet 1.1.2019 alkaen

19.12.2018

Kouvolan kaupungin (0161075-9) laskutusosoitteissa tapahtuu organisaatiouudistuksesta johtuvia muutoksia 1.1.2019, jolloin kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät toimintansa aloittavalle Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymälle (1.1.2019 alkaen 0725901-5) Kymsotelle.

Kasvatukselle ja opetukselle sekä liikunnalle ja kulttuurille avataan uudet laskutusosoitteet, jotka ovat voimassa 1.1.2019 alkaen. Kouvolan kaupungin tekniikka- ja ympäristöpalveluiden nimeksi muuttuu 1.1.2019 Kouvolan kaupunki, asuminen ja ympäristö.


Kouvolan kaupungin nykyiset hyvinvointipalveluiden ja maksusitoumuksellisten laskutusosoitteet päättyvät 1.1.2019 sosiaali- ja terveyspalveluiden siirtyessä Kymsotelle. Kymsote tiedottaa uusista laskutusosoitteista erillisellä toimittajakirjeellä. Mikäli tavara tai palvelu on toimitettu vuonna 2018, tulee lasku lähettää Kouvolan kaupungin laskutusosoitteisiin.

Uudet laskutusosoitteet 1.1.2019 alkaen löytyvät laskutusosoitteet sivulta

Laskutusohjeet

Lasku tulee osoittaa Kouvolan kaupungille. Laskulla tulee olla tilaajan ilmoittama sähköpostiosoite ja/tai kustannuspaikka sekä tilaajan nimi, jonka perusteella lasku ohjataan oikeaan yksikköön käsiteltäväksi.

Voimassa oleva laskutusosoite tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli laskun kuvalta ei löydy virallista verkkolaskuosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa. Toimittajien tulee päivittää tiedot asiakasrekistereihinsä. Puutteellisin laskutusosoitetiedoin tulevia laskuja ei käsitellä.

Laskutusosoitteisiin ei tule lähettää muuta postia, kuten irrallisia liitteitä.

Laskut tulee lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästä, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Toimittajaportaalin kautta on mahdollista tehdä ja toimittaa laskuja sähköisessä muodossa ja välttää paperisesta laskutuksesta aiheutuvat toimituskulut.

Rekisteröityäksenne toimittajaportaaliin, ottakaa yhteyttä Taitoan asiakaspalveluun https://www.taitoa.fi/lomakkeet/laskuportaalin-tukipyynto/. Toimittajaportaalin käyttöohje löytyy osoitteesta http://www.taitoa.fi/ohjeet-laskuttajalle. Linkki toimittajaportaaliin: https://www.laskuhotelli.fi/portaali

Tiedonvälityksen palveluntuottajana toimii Telia Finland Oyj ja verkkolaskujen operaattorina CGI.

Lisätiedot laskujen käsittelystä
Kouvolan kaupungin ostoreskontraa hoitaa Kunnan Taitoa Oy. Lisätietoja laskujen käsittelystä antaa Taitoan valtakunnallinen asiakaspalvelu, jonka yhteystiedot ovat:

  • Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero 020 6399 400, ma-pe klo 8-16.

Lue lisää laskutusosoitteet verkkosivulta


Yhteistyöterveisin
Kouvolan kaupunki & Kunnan Taitoa Oy

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme