+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Turvallisesti työmatkaliikenteessä – haasta itsesi!

14.11.2018

Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuustyöryhmä haastaa kaikki Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella asuvat tai työskentelevät työikäiset miettimään omia liikkumisvalintojaan ja omaa käyttäytymistään liikenteessä. Osallistu ja vastaa haasteeseen 5.12. mennessä.

Onko sinulle tapahtunut työmatkalla liikennetapaturma? Olisitko itse voinut vaikuttaa tapaturman syntyyn? Millainen työmatkaliikkuja oikeasti oletkaan? Voisitko itse tehdä vielä nykyistä enemmän turvalliseen liikkumiseen vaikuttavia valintoja?
Työmatka kävellen, pyöräillen tai autoillen on monelle työpäivän vaarallisinta aikaa. Suurin osa työmatkatapaturmista on erilaisia liukastumis-, kaatumis- ja törmäämistapaturmia. Vakavimmat onnettomuudet tapahtuvat autoilijoiden törmäyksissä sekä auton ja kevyen liikenteen välisissä konflikteissa. Lähes kaikkien tapaturmien taustalla ovat inhimilliset virheet, huolimaton toiminta tai tietoinen riskinotto. Syksyn pimeän tullessa liikenteen riskit kasvavat entisestään. Nyt tarvitaan kaikilta kulkijoilta malttia ja valppautta!

Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuustyöryhmä haastaa kaikki Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella asuvat tai työskentelevät työikäiset miettimään omia liikkumisvalintojaan ja omaa käyttäytymistään liikenteessä.

Osallistu haasteeseen osoitteessa: https://forms.strafica.fi/tyoliikennehaaste.
Haasteeseen voi ottaa osaa 5.12. asti ja kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl "Turvallisesti työmatkaliikenteessä" selviytymispaketteja.

Haastekampan-jan tuloksista tiedotetaan laajasti loppuvuoden aikana.

Lisätietoja:
Sonja Lehtonen, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, 0295 029 385
Juha Heltimo, Strafica Oy, 050 369 4604

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme