+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvolan arviointikertomus vuodelta 2017 sai kunniamaininnan

9.11.2018

Kouvolan arviointikertomus vuodelta 2017 on saanut kunniamaininnan ansiokkaasta ja sisältöä palvelevasta, innovatiivisesta esitystavasta.

Tilintarkastusyhteisö PwC järjestää vuosittain Vuoden arviointikertomuskilpailun, mihin kunnat ja kuntayhtymät voivat osallistua. Kilpailun tuomaristo on myöntänyt Kouvolan kaupungin arviointikertomukselle vuodelta 2017 kunniamaininnan ansiokkaasta ja sisältöä palvelevasta, innovatiivisesta esitystavasta. Kilpailuraati oli valinnut Kouvolan arviointikertomuksen, vaikka arviointikertomusta ei ollut ilmoitettu kilpailuun.

Tuomaristo esitteli perustelut seuraavasti:

"Arviointikertomuksen tiedon visualisoinnin ratkaisut ja havaintojen esittämistapa edustavat ehdottomasti parhaimmistoa kaikkien arviointikertomuksien joukossa.

Ulkoasu palvelee sisältöä ja visualisuudessa on kiinnitetty huomiota asian esille tuomiseen. Hyvällä visuaalisella esitystavalla ei ainoastaan paranneta kertomuksen luettavuutta ja käytettävyyttä , vaan se itsessään tuo esille tarkastuslautakunnan keskeisiä havaintoja ja näkökulmia.

Kertomuksen visuaaliset ratkaisut on toteutettu sisältöä palvelevalla tavalla: muoto on osa sisältöä. Kunniamaininnan saa Kouvolan kaupungin tarkastuslautakunta."

Palkinnon vastaanottivat tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Pekka Korpivaara, tarkastuspäällikkö Sirkku Ahvo-Lehtinen ja tarkastaja Katriina Lankinen.

arviointikertomus 2017sai kunniamaininnanTarkastaja Katriina Lankinen, tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Pekka Korpivaara ja tarkastuspäällikkö Sirkku Ahvo-Lehtinen ottivat vastaan kunniamaininnan, mikä myönnettiin Arviointikertomus vuodelta 2017 -asiakirjalle.

PricewaterhouseCoopers (PwC) ja Tampereen yliopiston yhteistyössä järjestämässä kilpailussa vuonna 2016 Kouvolan tarkastuslautakunnan arviointikertomus 2015 valittiin vuoden parhaimmaksi kertomukseksi.

Lisätietoa:

Pekka Korpivaara
tarkastuslautakunta, puheenjohtaja
puh. 050 414 1973
pekka.korpivaara(at)kouvola.fi

Sirkku Ahvo-Lehtinen
tarkastuspäällikkö
puh. 020 615 7916
sirkku.ahvo-lehtinen(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme