+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvola-asukastiedotuslehti ilmestyy ke 16.5.

16.5.2018

Kouvola-tiedotuslehti 2/2018 ilmestyy ja jaetaan kotitalouksiin 16.5.2018. Lehti antaa asukkaille monipuolisen tietopaketin Kouvolan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sisältö on jo luettavissa verkkojulkaisuna kaupungin kotisivuilla.

Lehdessä on tällä kertaa juttua mm. Kouvolan logistiikkakeskittymästä ja sen kasvun tarjoamista mahdollisuuksista, uudistuvista sote-palveluista sekä Kouvolan Alvar Aalto -kohteista. Lehden sisältä löytyy liitteenä myös tulevan kesän bussiaikataulut.

Poimintoja:

  • s. 7 Kouvolan uusi kaupunkistrategia: Kouvola kasvuun
  • s. 9 Fiilistä uudella palvelumallilla
  • s. 10 Laadukkaat palvelut koko maakuntaan
  • s. 15 Kouvolan bussiaikataulut
  • s. 26 Kouvola on Aalto-kaupunki
  • s. 30 Kouvola TV välittää tunnelmia kotisohvalle
  • s. 35 Siisti siti on Kouvolan oma ympäristöteko
Kansikuv Aalto

Toukokuun asukastiedotuslehti jaetaan kaikkiin talouksiin Kouvolan alueella 16.5.2018. Kouvola-tiedotuslehteä on saatavana myös kaupungintalon Yhteispalvelupisteestä, kirjastoista, kulttuuritaloilta ja myös muista kaupungin palvelupisteistä. Lisäksi lehti julkaistaan näköisversiona ja on luettavissa myös kaupungin verkkosivuille www.kouvola.fi/tiedotuslehti.

Kouvolan kaupunki on julkaissut Kouvola-asukastiedotuslehteä vuodesta 2009 alkaen. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa: helmikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Aiemmin ilmestyneet Kouvola asukastiedotuslehden numerot ja muut julkaisut löytyvät kaupungin verkkosivuilta www.kouvola.fi/julkaisut.

Katso:
Tiedotuslehti Issuu verkkojulkaisu
Tiedotuslehti [pdf, 10 MB]
Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Anne Käki, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 8173, viestinta(a)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme