+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvola selvittää kuntalaisten kulkutapoja - vastaa kyselyyn!

16.4.2018

Millä sinä liikut? Minkä kulkutavan valitset yleensä, kun kuljet töihin, kouluun, harrastuksiin tai kauppaan? Kouvolan kaupunki toteuttaa liikenteeseen keskittyvän kyselyn selvittääkseen kuntalaisten kulkutapavalintoja. Kyselytiedoilla edistetään kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen sujuvuutta kaupungissa mm. maankäytön ja liikennesuunnittelun keinoin.

Kouvolan kaupungin tavoitteena on kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen edistäminen. Kuntalaisten kulkutapavalintojen selvittämiseksi toteutetaan kysely. Kyselyn tulokset tarjoavat tärkeää taustatietoa nykytilanteesta, jota hyödynnetään kaupungin maankäytön ja liikenteen suunnittelussa sekä muissa kehittämishankkeissa.

Tarkoitus on toistaa kysely muutaman vuoden välein, jotta jatkossa voidaan seurata eri liikennemuotojen käyttäjämäärien kehitystä.

Kysely on lähetetty kirjeitse 1500 satunnaisesti valitulle kouvolalaiselle. Tällä varmistetaan kyselyn saavuttavuus kaikissa tavoitelluissa ikäryhmissä. Kysely on tämän lisäksi avoinna verkko-osoitteessa www.kouvola.fi/kulkutapakysely 16.4.-13.5.2018 välisen ajan kaikille yli 6-vuotiaille kouvolalaisille.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme kappaletta Kouvola-tuotekasseja.

Lisätietoa:
Liikenneinsinööri Antti Tamminen, 020 615 4934, antti.tamminen@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme