+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Tuukka Forsellista Kouvolan apulaiskaupunginjohtaja

13.3.2018

Tuukka Forsell aloittaa huhtikuun alussa Kouvolan apulaiskaupunginjohtajana. Samalla talous- ja rahoitusjohtajan virka lakkautetaan 30.4.2018 ja nykyinen taloussuunnittelupäällikkö Hellevi Kunnas siirtyy talousjohtajaksi.

Kouvolan kaupunginvaltuusto päätti 12.3. kokouksessaan, että kaupunkiin perustetaan apulaiskaupunginjohtajan virka 1.4.2018 alkaen ja virkaan siirretään nykyinen talous- ja rahoitusjohtaja Tuukka Forsell. Samalla talous- ja rahoitusjohtajan virka lakkautetaan 30.4.2018 ja nykyinen taloussuunnittelupäällikkö Hellevi Kunnas siirtyy talousjohtajaksi. Molemmat ovat antaneet siirtoon suostumuksensa.

Tuukka ForsellTuukka Forsell


Konsernipalveluiden toimialajohtajana on toiminut talous- ja rahoitusjohtaja, jonka työnkuva on viime aikoina painottunut yhä enemmän kaupungin omistajaohjaukseen ja elinvoiman kehittämiseen ja tulevan kaupungin roolissa tämä tulee edelleen korostumaan. Edunvalvonnan ja kaupungin kärkihankkeiden toimintaedellytysten parantaminen edellytti konsernipalvelujen johtajan tehtävän sekä talous- ja rahoitusjohtajan tehtävien eriyttämistä ja uuden apulaiskaupunginjohtajan viran perustamista.

Apulaiskaupunginjohtaja toimii konsernipalvelujen toimialajohtajana sekä kaupunginjohtajan varamiehenä ja vastaa kaupunginjohtajan tukena kaupungin strategisesta johtamisesta. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluvat edunvalvonta, konserniyhteisöjen omistajaohjaus, kärkihankkeiden edistäminen ja elinvoiman kehittäminen. Apulaiskaupunginjohtajan palkka on 9500 euroa kuukaudessa. Lisäksi virkaan kuuluu puhelinetu.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme