+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Waltti-matkakortti ladataan nyt uudessa verkkokaupassa

7.2.2018

Waltti-matkakortti ladataan jatkossa uudessa Waltti-kaupassa. Waltti-kortit hankitaan toistaiseksi vanhasta verkkokaupasta.

Waltti-matkakortin lataamista varten on avattu uusi Waltti-kauppa. Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita. Muutos on tehty, jotta kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi tavoitteena on ollut, että sovelluksen käyttö sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella olisi vaivatonta ja yksinkertaista.

Uusia matkakortteja kaupasta ei voi kuitenkaan ostaa, vaan kortit tilataan vanhasta palvelusta. Uuden kaupan etusivulta löytyy linkki kortin ostamiseen.

Waltti-kauppa on pyritty rakentamaan siten, että Waltti-kaupassa asiakas voi oman mieltymyksensä mukaan valita matkakortin lataamisen tavan:

  • a) ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita.
  • b) rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä.
    Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.

Nykyisen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa, vaan rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset!

Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään normaaliin tapaan kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Waltti-kauppa on käytettävissä suomen lisäksi ruotsin ja englanninkielisenä.

Nyt on hyvä aika siirtyä käyttämään uutta Waltti-kauppaa!

Uusi Waltti-kauppa, nettilataukset: https://kauppa.waltti.fi.

Waltti-matkakortin ostaminen: https://nettilataukset.waltti.fi

ja uusi osoite kortin tilaamiseen: https://kortit.waltti.fi 15.2.2018 alkaen/ mennessä

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme