+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Vuoden ensimmäinen asukastiedotuslehti ilmestyy ke 14.2.

13.2.2018

Kouvola-tiedotuslehti 1/2018 ilmestyy ja jaetaan kotitalouksiin 14.2.2018. Lehti antaa asukkaille monipuolisen tietopaketin Kouvolan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sisältö on jo luettavissa verkkojulkaisuna kaupungin kotisivuilla.

Uskaltava, rohkea ja innostava kasvualusta

Lehdessä esitellään tammikuussa kaupunginvaltuustossa hyväksytty uusi kaupunkistrategia, joka haastaa meitä kaikkia etsimään uusia avauksia, innovoimaan, katsomaan asioita eri näkökulmista sekä luomaan uutta kasvua. Kouvola on vuonna 2030 uskaltava, rohkea ja innostava kasvualusta kehittyä ja kasvaa. Keskeisenä tavoitteena on saada Kouvolan asukasmäärä nousuun.

Yhteiset panostukset kohdistetaan erityisesti kasvukärkiin, joiksi on valittu lasten, nuorten ja yritysten kasvu. Kärkien fokuksina ovat perhearki, koulutus ja logistiikka. Valittuihin kärkiin panostamalla myönteiset kasvuvaikutukset heijastuvat koko kaupunkiin.

Strategiakehys


Lisää resursseja kotiutustiimiin ja ikääntyneiden kotikuntoutukseen

Terveydenhuollon puolelta helmikuun asukastiedotuslehti kertoo mm. kotiutustiimin lisätyistä resursseista, ikääntyneiden kotikuntoutuksen uusista fysioterapeuteista sekä kiirevastaanottojen laajentamisesta.

Lehdessä on lisäksi juttua ensimmäisestä Kiinan konttijunasta ja silkkitiestä, vakinaistettavasta Ohjaamon toiminnasta sekä kävelykatu Manskin uudistamisesta ja avajaisista.

Poimintoja:

 • Kaupunkistrategia 2019–2030 s. 4
 • Kouvolan kaupungin talousarvio 2018 s. 6
 • Ohjaamo otti paikkansa – toiminta vakinaistuu s. 8
 • Sairaanhoitoa kotiin s. 10
 • Lisää kuntoutusta ikääntyneille s. 12
 • Tavoitteena monipuolinen tonttivaranto s. 14
 • Konttijunia Kiinaan s. 15
 • Positiivinen porukka muokkaa ilmapiiriä s. 17
 • Omasta tekemisestään ylpeä kouvolalainen s. 18
 • Aika toimia öljysäilön kanssa s. 21
 • Laadukasta oppimista nykyaikaisessa ympäristössä s. 26


Helmikuun asukastiedotuslehti jaetaan kaikkiin talouksiin Kouvolan alueella 14.2.2018. Kouvola-tiedotuslehteä on saatavana myös kaupungintalon Yhteispalvelupisteestä, kirjastoista, kulttuuritaloilta ja myös muista kaupungin palvelupisteistä. Lisäksi lehti julkaistaan näköisversiona ja on luettavissa myös kaupungin verkkosivuille www.kouvola.fi/tiedotuslehti.

Kouvolan kaupunki on julkaissut Kouvola-asukastiedotuslehteä vuodesta 2009 alkaen. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa: helmikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Aiemmin ilmestyneet Kouvola asukastiedotuslehden numerot ja muut julkaisut löytyvät kaupungin verkkosivuilta www.kouvola.fi/julkaisut.

Katso:
Tiedotuslehti Issuu verkkojulkaisu
Tiedotuslehti [pdf, 4 MB]Kaupunkistrategia 2019 - 2030

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Anne Käki, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 8173, viestinta(a)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme