+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Tutustu uuteen kaupunkistrategiaan ja vastaa kyselyyn

14.2.2018

Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt uuden kaupunkistrategian 29.1.2018. Kouvola on vuonna 2030 uskaltava, rohkea ja innostava kasvualusta kehittyä ja kasvaa.

Uusi kaupunkistrategia tähtää laaja-alaisella kehittämisellä kasvattamaan elinvoimaa, kaupunkilaisten hyvinvointia ja kaupungin statusta. Keskeisenä tavoitteena on saada Kouvolan asukasmäärä nousuun.

Yhteiset panostukset kohdistetaan erityisesti kasvukärkiin, joiksi on valittu lasten, nuorten ja yritysten kasvu. Kärkien fokuksina ovat perhearki, koulutus ja logistiikka. Valittuihin kärkiin panostamalla myönteiset seuraukset kasvuvaikutukset heijastuvat koko kaupunkiin.

Strategiakehys


Kouvola kasvuun – mutta miten?
Nyt sinulla on mahdollisuus ideoida, miten onnistumme yhdessä saamaan Kouvolan kasvuun.

Vastaa kyselyyn ja ole mukana rakentamassa tulevaisuuden Kouvolaa!

Tutustu strategiaan: www.kouvola.fi/kouvolakasvuun

Kouvola tähtää yritysten, työpaikkojen ja asukasmäärän kasvuun. Vuonna 2030 Kouvolassa on 90 000 asukasta. Strategiassa korostetaan perhearjen sujuvuutta. Kasvukärkiä ovat lasten, nuorten ja yritysten kasvu. Keinoina mainitaan pienyrittäjyys, toimivat yhteydet ja verkostot sekä uudet, älykkäät liikuttamisen tavat. Lasten ja nuorten koulutukseen panostetaan. Meillä on 2030 innostava yritysinfra. Panostamme uudenlaisiin yritysten ja palveluiden kasvualustoihin. Me-henki ja palveluasenne ovat tärkeät tekijät. Lähikulttuuria ja rohkeita kokeiluja arvostetaan.
Tehkäämme yhdessä Kouvolasta positiivinen puheenaihe!

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme