+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvolan kaupungin toimitilajohtajan hakuprosessi etenee

5.1.2018

Kouvolan kaupungin toimitilajohtajan virka on ollut haettavana 10.12.2017 mennessä. Hakijoiden haastattelut toteutettiin viikolla 51 ja tammikuun alussa toteutettavaan henkilöarviointiin on valittu yhteensä kolme hakijaa. Valintaa valmistelee kaupunginhallituksen valitsema valmistelutyöryhmä.

Virkaa haki yhteensä 19 henkilöä, joista viisi valittiin haastatteluun. Haastattelut toteutettiin viikolla 51. Valintaryhmä päätti hakemusten ja haastattelujen perusteella, että henkilöarviointi toteutetaan kolmen hakijan osalta. Henkilöarviointiin valittiin Lahden kaupungin Tilakeskuksen kiinteistöpäällikkö Jouni Arola, Senaatti-kiinteistöjen kiinteistö-/tila-/projektipäällikkö Juha Jormanainen ja Helsingin kaupungin palvelutilaverkkoyksikön päällikkö Jarmo Raveala. Henkilöarvioinnit tehdään tammikuun alkupuolella. Arvioinnit toteuttaa Mercuri Urval.

Toimitilajohtajan valinnasta päättää kaupunginhallitus. Toimitilajohtajan valintaa valmistelevaan työryhmään kuuluvat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Helminen (pj.), kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Jani Heikari, kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja Jenny Hasu, kaupunginhallituksen jäsen Kaisa Spies, kaupunginjohtaja Marita Toikka, talous- ja rahoitusjohtaja Tuukka Forsell sekä henkilöstöjohtaja Päivi Karhu (sihteeri).

Toimitilajohtajan tehtävänä on vastata Kouvolan kaupungin konsernipalvelujen tilapalvelujen johtamisesta, rakennuttamisesta, projektijohtamisesta sekä osallistua omalta osaltaan kaupungin kärkihankkeiden toteuttamiseen. Kaupungin kiinteistökanta on tällä hetkellä noin 500 kiinteistöä ja 500 000 k-m2. Konsernipalvelujen tilapalveluissa on henkilöstöä yhteensä 16. Toimitilajohtajan virka on vapautumassa 1.2.2018 alkaen.

Lisätietoja:
henkilöstöjohtaja Päivi Karhu, puh. 020 615 4001, paivi.karhu(a)kouvola.fi.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme