+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

YrittäjäGaalassa palkittiin yrittäjiä

25.11.2017

Kouvolan ja Valkealan yrittäjäyhdistykset, Kouvolan kaupunki ja Kinno järjestivät yhteisen palkitsemis- ja verkostoitumistilaisuuden lauantaina 25.11.2017 Hotelli Sommelossa. YrittäjäGaalassa jaettiin Kouvolan kaupungin, Valkealan Yrittäjien ja Kouvolan Yrittäjien yrittäjäpalkinnot.

Ansaittua juhlaansa oli viettämässä lähes 140 vierasta. Kaupunginjohtaja Marita Toikka korosti avauspuheessaan yrittäjyyden merkitystä kaupungin elinvoimaisuuden rakentajana. Kouvolan kaupunki ja Kouvola Innovation haluavat vahvistaa yrittäjämyönteistä ilmapiiriä, tiivistää yhteistyötä ja osaltaan mahdollistaa alueen yritysten kasvua.

Palkitut ja palkintoperustelut:

Kouvolan kaupunki
Vuoden 2017 yritys: Printcom Center Oy, Jyrki Vaara

Palkintoperustelut: Kouvolan kaupungin vuoden 2017 yrittäjäpalkinnon saaja määritettiin yrityksistä, joiden kotipaikka on Kouvola hyödyntäen tuoreita tilinpäätöstietoja sekä niistä tehtyjä analyysejä. Arvioinnissa hyödynnettiin tietoja lähes 2000 yrityksestä. Valintaan vaikuttavina merkittävimpinä kriteereinä olivat yrityksen kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky sekä toiminnan kehitys edelliseen vuoteen verrattuna. Yrityksellä tuli lisäksi olla työllistävä vaikutus. Liikevaihdon kehitystä ja tulosta tarkasteltiin myös pitkällä aikavälillä. Yrittäjäpalkinto kohdistettiin yritykselle, joka ei ole aiemmin saanut Kouvolan kaupungilta vastaavaa huomionosoitusta.
Katso video voittajasta


Valkealan Yrittäjät ry
Vuoden yritys: Utin Rakennus Oy, Arto Nurminen

Palkintoperustelut: Pitkään toiminut perheyritys, joka on saavuttanut vankan maineen toimitila ja erikoisrakentamisessa pääurakoitsijana. Asiakkaina yrityksellä on kuntia ja muuta julkista sektoria, teollisuutta sekä puolustusvoimat. Yrityksellä on lukuisiasuuria referenssikohteita myös Kouvolan alueella.
Katso video voittajasta


Kouvolan Yrittäjät ry
Vuoden yrittäjä: Descal Engineering Oy, Kimmo Kerttula.

Palkintoperustelut: Yritys on parhaimmillaan monipuolisissa ja haastavissa toimeksiannoissa, heille ovat tuttuja erilaiset teollisuuden investointiprojektit ympäri maailman, myös vaikeissa ympäristöissä kuten maanjäristysalueilla. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavan osaamispaletin ja toimintavarmuutta asiantuntevan suunnittelun kautta.
Katso video voittajastaVuoden nuori yrittäjä: H&H Consulting Oy Jani Heikari
Palkintoperustelut: Yrityksen nuori johto on esimerkillisesti löytänyt paikkansa korkeata ammattitaitoa vaativalla sektorilla. Vankka ammattitaito on yrityksen vahvuus ja yrityksen menestyksen salaisuus.
Katso video voittajasta


Sukupolvipalkinto: Parturi-kampaamo Salon Pia Tommiska.
Palkintoperustelut: Yrittäjyyttä samalla alalla jo useammassa polvessa ja perheen piirissä. Pia Tommiska on ollut yrittäjänä jo 28 vuotta. Ammatti kulkee jo neljännessä polvessa, sillä mummo ja vanhemmat ovat tehneet tätä työtä ja oma tytär tekee sitä nyt. Uusi liiketila mahdollistaa luovan työskentelyn. Koulutukset ja laadukkaat tuotesarjat takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaille ja Pia haluaa pysyä koko ajan ajanhengessä mukana. Pia on raivannut oman tiensä yrittäjäksi ja haluaa kannustaa ja tukea lapsiaan ja Kouvolalaisia nuoria yrittäjyyteen.
Katso video voittajasta

Yrittäjäviirit

Lisäksi yrityksen merkkipäivävuoden yrittäjäviirit saivat:
• Alakylän Kiinteistöt Oy, Risto Peltola, 30 vuotta
• Nikkinen Marja-Liisa Tmi, Marja-Liisa Nikkinen, 20 vuotta
• Tilatuote Kujala Oy, Seppo Kujala, 20 vuotta
• Moision Taide- ja Pitokartano, Anne Hasu, 20 vuotta
• MP-Cafe Oy, Marjatta Purho, 10 vuotta
• Go On Yhtiöt / Dinamet Oy, Jukka Koskinen, 10 vuotta
• Junski.fi/Tapahtumapalv. Hannikainen Oy, Juhana Hannikainen, 10 vuotta
• Metsälinja Oy, Harri Kiesilä, 10 vuotta
• Riitala Oy, Juha Riitala, 10 vuotta
• Kouvolan Äänipalvelut Oy, Aki Väkevä, 10 vuotta

Lisätietoja:
Kouvolan kaupunki, kehitysjohtaja Petteri Portaankorva, puh. 020 615 1287, petteri.portaankorva(a)kouvola.fi
Kouvolan Yrittäjät ry vt. puheenjohtaja Ville Helander, puh.0505584531, ville.helander(a)villehartti.fi
Valkealan Yrittäjät ry puheenjohtaja Lasse Kemppinen, puh.0400552133, lasse.kemppinen(a)kymp.net

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme