+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Tavaranvaihtopäivät Pohjola-talolla 17. ja 18. marraskuuta

10.11.2017

Tämän syksyn Kouvolan Tavaranvaihtopäivät järjestetään perjantaina 17.11. ja lauantaina 18.11.2017. Tapahtuma järjestetään tällä kertaa Kouvolan keskustassa, Pohjola-talon alakerrassa, Postin vieressä. Tavaranvaihtopäivät järjestetään Kerkko-verkoston toimijoiden yhteistalkoilla kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.
Tavaranvaihtopäivät -tapahtuman osoite on Kauppamiehenkatu 4, Kouvola. Ovet ovat avoinna perjantaina 17.11. kello 10–17 ja lauantaina 18.11. kello 10–14.

”Tuo tullessas, vie mennessäs”

Tavaranvaihtopäivillä tarpeettomaksi käynyt, mutta vielä käyttökelpoinen tavara voi löytää uuden käyttäjän. Tavaranvaihtopäiville voi siis tuoda ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia tavaroita ja viedä mukanaan mitä haluaa – ilmaiseksi.
Tavaranvaihtoon voi tuoda hyväkuntoisia vaatteita, kodintekstiilejä, astioita ja muita kodin tarvikkeita, pieniä kodinkoneita, leluja ja vaikkapa koruja. Kirjoja tapahtumassa ei kuitenkaan voida ottaa vastaan.

Oheisteemana talvipyöräily, mukana myös kahvio

Tavaranvaihtopäivien yhteydessä Liikenneturvan Kouvolan toimipiste jakaa tietoa heijastimista, valoista ja turvallisesta talvipyöräilystä kuten nastarenkaista. Liikenneturvan pisteellä on myös arvonta, jossa on talvipyöräilyyn liittyvä palkinto.Tavaranvaihtopäivien yhteydessä Martat pitävät pientä kahvilaa, joka on avoinna koko tapahtuman ajan. Lisäksi Kouvolan Kukko-Martat ovat mukana tapahtumassa myymässä itse tehtyjä ruokatuotteita ja hunajaa.

Tavaranvaihtopäivien yhteydessä Liikenneturvan Kouvolan toimipiste jakaa tietoa heijastimista, valoista ja turvallisesta talvipyöräilystä kuten nastarenkaista. Liikenneturvan pisteellä on myös arvonta, jossa on talvipyöräilyyn liittyvä palkinto.
Tavaranvaihtopäivien yhteydessä Martat pitävät pientä kahvilaa, joka on avoinna koko tapahtuman ajan. Lisäksi Kouvolan Kukko-Martat ovat mukana tapahtumassa myymässä itse tehtyjä ruokatuotteita ja hunajaa.

KERKKO järjestää Tavaranvaihtopäivät

Tavaranvaihtopäivät järjestää KERKKO-verkosto eli Kouvolan seudulla toimiva Kestävän kehityksen verkosto. Tämänkertaisen tapahtuman järjestelyistä huolehtivat Kouvolan kaupungin ympäristöpalvelut, ekotukihenkilöt ja kansalaisopiston kotitalousneuvonta, Kymijoen Tukipuu ry, Kouvolan korttelikodit ry, Liikenneturvan Kouvolan toimipiste, Kymenlaakson Martat ja Kymenlaakson Jäte.

Lisätiedot:
ympäristötarkastaja Marleena Naukkarinen, Kouvolan kaupunki, p. 020 615 8016Tunnetko jo KERKKO-verkoston?
Tavaranvaihtopäivät -tapahtuma on useiden toimijoiden yhteisponnistus.
Järjestäjänä on KERKKO eli Kouvolan seudulla toimiva Kestävän kehityksen verkosto, johon kuuluu alueella toimivia järjestöjä ja yrityksiä. Verkoston yhteistyö on käynnistynyt jo vuoden 2005 lopulla ja se on laajentunut kattamaan yhä suuremman määrän toimijoita. Toiminnassa ovat mukana muun muassa Liikenneturvan Kouvolan aluetoimisto, Kymenlaakson Jäte Oy, Kymijoen Tukipuu ry, Kymenlaakson Martat ry, Parik-säätiö, Kymenlaakson luonnonsuojelupiiri, Kouvolan seurakuntayhtymä, Kouvolan korttelikodit ry ja Kouvolan kaupunki.


Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme