+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Pioneeripuiston asuntomessualueella 12 vapaata tonttia

30.11.2017

Kouvolan asuntomessutoimikunta hyväksyi keskiviikkoisessa kokouksessaan seitsemää pientalotonttia koskevat hakemukset. Osin yhtiömuotoisena rakentuvan Paja-aukion kaikki tontit on varattu.

- Syksyn aikana kiinnostus asuntomessualueen tontteja kohtaan on selvästi lisääntynyt ja tämä näkyy nyt varaustilanteessakin, kertoo projektipäällikkö Sanna Kauppi. - Mukana on sekä yksityisten rakentajien koteja että yhtiömuotoisia hankkeita, jotka kaikki vahvistavat asuntomessualueen monipuolisuutta ja kiinnostavuutta, hän jatkaa.

Pioneeripuiston asuntomessualueen 35 pientalotontista on nyt 23 varattuna. Vapaita tontteja löytyy vielä Rantakorttelista, Tallipuistokorttelista, Pioneeritieltä ja Kalliorinnekorttelista. - Asuntomessualueella on vielä tarjolla erityyppisiä tontteja eri kortteleista ja tonttihaku jatkuu, Kauppi kertoo. Ensimmäiset rakentajat pääsevät hankkeissaan rakennuslupavaiheeseen ja talojen rakentaminen alueella alkaa alkuvuodesta 2018.

Asuntomessualueen infran rakentaminen mahdollistaa tonteille pääsyn jo joulukuun aikana. Infraurakan siirtyessä pois tonttikaduilta, pääsee alueen tontteihin tutustumaan vapaammin. Vielä haettavissa olevat tontit merkataan maastoon sitä mukaa, kun alue avautuu. Pioneeripuiston viheralueiden, aukioiden ja puistojen rakentaminen alkaa keväällä 2018. Alue rakennetaan kokonaisuudessaan valmiiksi kesäkuuhun 2019 mennessä.

Asuntomessut pidetään Kouvolan Pioneeripuistossa kesällä 2019.

Lisätietoja:

Sanna Kauppi
projektipäällikkö
sanna.kauppi(a)kouvola.fi
p. 020 615 5073

www.asuntomessut.fi/kouvola
www.kouvola.fi/pioneeripuisto

Paja-aukion kaikki 11 tonttia on varattu.
Tallipuistokorttelista avautuu näkymä Talliojan yli Pioneeripuiston metsäalueelle.

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä.
Tervetuloa tutustumaan ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme