+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvolan valtuustosta kuuluu iloisia vauvauutisia

14.11.2017

Kouvolan kaupunginvaltuustossa on meneillään suorastaan vauvabuumi, kun lyhyen ajan sisään useampi valtuutettu on saanut jälkikasvua. Viimeisin uusi pieni kouvolalainen on kaupunginvaltuutettu Verna Sydänmaalakan poika, josta kaupunki onnitteli häntä maanantaina ennen kaupunginvaltuuston kokouksen alkua.

Kouvolan kaupunginvaltuustosta on kantautunut viime aikoina tiheään tahtiin iloisia perheuutisia. Verna Sydänmaalakka liittyi lokakuun lopussa pojan saatuaan vasta vanhemmiksi tulleiden kaupunginvaltuutettujen kasvavaan joukkoon. Hänen kollegansa, valtuutetut Topi Seppälä ja Ville Kaunisto ehtivät kasvattaa Kouvolan väkilukua jo hieman aiemmin, kun heistä molemmista tuli isiä. Kaunisto sai poikavauvan ja Seppälä puolestaan tytön. Kaupunki on muistanut vanhemmiksi tulleita valtuutettuja kukin ja paikallisten yritysten tuotteilla täytetyillä pienillä lahjapusseilla.

Vernan onnitteluValtuuston puheenjohtaja Jouko Leppänen ja kaupunginjohtaja Marita Toikka onnittelivat tuoretta äitiä Verna Sydänmaalakkaa.


Verna Sydänmaalakka pitää valtuuston vauvabuumia hyvin asiana. Hänen mielestään kaupungin lapsiperheille suunnatut palvelut ovat toimineet hyvin, vaikka niistä ei vielä toistaiseksi kovin pitkäaikaista kokemusta olekaan. Vernan mukaan palveluista on ollut saatavilla myös riittävästi tietoa, tosin lapsiperheiden kotipalvelusta voisi tiedottaa vielä enemmän. Verna näkee, että vanhemmuus voi antaa lisäksi uutta perspektiiviä ja herkkyyttä päätöksentekoon lapsia koskevissa asioissa, vaikka toki myös muut asiat ovat yhtä lailla tärkeitä.

Hieman aiemmin syksyllä esikoisensa saanut, Valkealan Lautarossa asuva Topi Seppälä on hänkin tyytyväinen kaupungin lapsiperhepalveluihin. Neuvolapalvelut ovat toimineet hyvin ennen ja jälkeen synnytyksen ja hän suhtautuu luottavaisin mielin lapsen kasvatukseen Kouvolassa. Topi pitää tärkeänä ja positiivisena asiana myös sitä, että hän on päässyt isänä osallistumaan valmentaviin ja infoa tarjoaviin tapahtumiin kuten esim. imetysiltoihin.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme