+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Anna aineeton Siisti Siti -joululahja!

17.11.2017

Kouvolan Siisti Siti -kampanja kannustaa aineettomien lahjojen antamiseen jouluisella lahjakortilla, jonka voi tulostaa käyttöönsä. Kortteja on myös jaossa Tavaranvaihtopäivillä sekä myöhemmin mm. kirjastoissa ja kaupungintalon yhteispalvelupisteessä.

Siisti Siti -joululahjakortti
Siisti Siti -työryhmä on laatinut kampanjalle oman lahjakortin, jolla voi antaa lahjan saajalle esimerkiksi ikkunoiden pesun, imuroinnin tai haravoinnin. Lahjakorttiin voi merkitä myös itse valitsemansa askareen. Siisti Siti -teemaan mukaisesti lahjakortin aineettomat lahjat liittyvät kodin ja ympäristön siisteyteen.

Aineeton lahja on lahja paitsi saajallensa, myös ympäristölle. Itse tehty askare on myös monen pienituloisen helpompi toteuttaa kuin tavaralahja.

Voit tulostaa Siisti Siti -lahjakortin [pdf, 2 MB] käyttöösi tai noutaa sellaisen Kouvolan kaupungin yhteispalvelupisteestä tai kirjastoista joulukuussa ennen joulua. Myös Tavaranvaihtopäivillä 17.-18.11.2017 on jaossa lahjakortteja. Yhdellä A4-arkilla on kolme irti leikattavaa lahjakorttia.

Lisätietoa:
Timo Martikainen
Ympäristöasiantuntija
puh. 020 615 6755
www.kouvola.fi/siistisiti

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme