+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Aina löytyy syitä liikkua

6.9.2017

Keskiviikkona 6. syyskuuta ilmestynyt Liikkuva Kouvola -lehti houkuttelee hyödyntämään kaupungin runsaita maksuttomia liikkumismahdollisuuksia. Lisävinkkejä uusien harrastusten aloittamiseen saat liikkuvakouvola.fi-sivustolta.

Kouvolassa on paljon erilaisia maksuttomia liikkumismahdollisuuksia. Niitä esitellään nyt kootusti ensimmäistä kertaa PK-lehden liitteenä ilmestyneessä liikuntajulkaisussa, joka kannustaa kaupunkilaisia liikunnan aloittamiseen myös esittelemällä kaupungin tarjoamia palveluita liikuntavälinelainauksesta liikuntaneuvontaan ja kokeiluihin.

Lisävinkkejä liikunnan aloittamiseen saa liikkuvakouvola.fi-palvelusta, johon liikuntatoimijat voivat ilmoittaa erilaisista tapahtumistaan ja liikuntakokeiluistaan. Käy sinäkin tutustumassa, löytyisikö sieltä sinulle vaikkapa uusi harrastus! Kaupunginjohtaja Marita Toikan sanoin: "Ei tehdä liikunnasta liian vaikeaa, koska se on yllättävän hauskaa ja helppoa, jos vain itse niin haluamme."

Lue Liikkuva Kouvola -lehti tästä [pdf, 685 KB].

Lisätiedot
Liikuntakoordinaattori Marika Peltonen
puh. 020 615 8436
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme