+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvola juhlii tangokuninkaallisiaan torijuhlassa 17.8.

8.8.2017

Kouvola juhlistaa torstaina 17.8. tuoretta tangokuningatarta Aino Niemeä, viime vuoden tangokuningasta Marco Lundbergia ja tämän vuoden tangonuorikilpailun voittaja Tenho Zitronia onnittelukahvitilaisuudella kaupungintalolla. Tilaisuuden jälkeen kaikki pääsevät mukaan juhlimaan Kouvolan tangokuninkaallisia klo 15 alkaen kauppatorin torijuhlassa, jossa on tarjolla kakkukahvit tuhannelle ensimmäiselle.

Kouvolan kaupunki haluaa juhlistaa omia tangokuninkaallisiaan ja viimeaikaista menestystä tangomarkkinoilla järjestämällä heille ensin onnittelukahvitilaisuuden ja lisäksi koko kansan torijuhlan Kouvolan kauppatorilla yhteistyössä Allun torikahvilan kanssa.

Upeasti laulanut Kouvolalainen Aino Niemi valittiin vuoden 2017 tangokuningattareksi heinäkuun alussa Seinäjoen tangomarkkinoilla. Inkeroisista kotoisin oleva 18-vuotias Niemi on Kouvolan yhteislyseon viime kevään ylioppilas ja kaikkien aikojen toiseksi nuorin tangokuningatar.

Kouvolan tangomenestys sai jatkoa, kun myös kouvolalainen Tenho Zitron valittiin Seinäjoella vuoden tangonuoreksi poikien sarjassa. Lisäksi tangomarkkinoilla vuosi sitten mahtavasti esiintynyt ja tangokuninkaaksi kruunattu kuusankoskelainen Marco Lundberg luovutti Seinäjoella kruununsa seuraajalleen.

Kansanjuhla Kouvolan kauppatorilla

Kouvolan tangokuninkaallisten torijuhla alkaa kauppatorilla torstaina 17.8. klo 15. Ennen juhlan alkua klo 14.30 alkaen tarjotaan torikahvilassa kakkukahvit tuhannelle ensimmäiselle.

Torijuhlassa on ohjelmassa kuninkaallisten julkinen onnittelu ja yhteislaulu sekä tangotähtien sooloesityksiä ja haastatteluja. Kaupungin tervehdyksen ja onnittelut juhlaan tuo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Helminen ja kaupunginjohtaja Marita Toikka. Ajan salliessa lauletaan vielä koko torin yhteislaulu kuninkaallisten esilaulamana. Torijuhlan juonnon ja haastattelut hoitaa Heidi Nevalainen. Juhlat päättyvät torilla arviolta noin klo 16.


Tapahtuman järjestävät Kouvolan kaupunki ja Allun torikahvila yhteistyössä tangokuninkaallisten kanssa. Mukana torijuhlaa järjestämässä ovat myös Torikahvilan yhteistyökumppanit Leipomo Koppanen, Torin Kukka Petri Husu sekä Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala Oy.

Lämpimät onnittelut kaikille Kouvolan tangokuninkaallisille!

Lisätietoja:
Kouvolan kaupunki:
Johdon sihteeri, Tuija Rinne
tuija.rinne(a)kouvola.fi
puh. 020 615 4709

Allun torikahvila:
Aleksi Nevalainen
puh. 040 715 5330