+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kaupungin syysjulkaisut rohkaisevat liikkeelle ja liikkumaan

28.8.2017

Kouvolan kaupunki tiedottaa ajankohtaisista asioista, palveluista ja tapahtumista syyskuussa kolmella erikseen kotiin jaettavalla julkaisulla. Ensimmäistä kertaa ilmestyvä Liikkuva Kouvola -liite nostaa esille Kouvolan maksuttomia liikkumismahdollisuuksia ja kannustaa liikunnan aloittamiseen.

Turvallisesti liikenteessä

Hyppää kyytiin -viisaan liikkumisen lehti ilmestyy 6.9. ja nostaa tänä syksynä esille arjen pieniä valintoja sekä tekoja. Liikutko omalla autolla, pyöräillen vai bussilla? Lehdessä muistutetaan liikenteen turvallisuusasioista, kuten turvallisista toimintatavoista ja heijastimista. Joukkoliikenteen syksyn ajankohtaisia kuulumisia avaavat jutut reittioppaista, Waltti-matkakortista sekä joukkoliikenteen uusista tuotteista.

Maksuttomia liikkumismahdollisuuksia kaiken ikäisille

Ensimmäistä kertaa kootulla liikuntajulkaisulla halutaan nostaa esille ajankohtaisia Kouvolan maksuttomia liikkumismahdollisuuksia. PK-lehden liitteenä 6.9. ilmestyvä julkaisu kannustaa lisäksi kaupunkilaisia liikunnan aloittamiseen esittelemällä mm. kaupungin tarjoamia palveluita liikuntavälinelainauksesta liikuntaneuvontaan ja kokeiluihin. Liikuntatoimijat taas voivat ilmoittaa erilaisista tapahtumistaan ja liikuntakokeiluistaan liikkuvakouvola.fi palvelussa. Käy sinäkin tutustumassa, löytyisikö sieltä sinulle vaikkapa uusi harrastus! Kaupunginjohtaja Marita Toikan sanoin: "Ei tehdä liikunnasta liian vaikeaa, koska se on yllättävän hauskaa ja helppoa, jos vain itse niin haluamme."

Asukastiedotuslehti kertoo kaupungin kuulumiset ja johdattaa tapahtumarikkaaseen syksyyn

Syyskuussa 16.9. ilmestyvä asukastiedotuslehti antaa asukkaille monipuolisesti tietoa Kouvolan asioista ja palveluista sekä syksyn tapahtumista, joista tuttuun tapaan löytyy oma tapahtumaliite. Syyskuun lehdessä on tietoa mm. Sote-uudistuksesta, päiväkotibussista ja sähköisestä rakennusluvasta. Tiedotuslehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa: helmi-, touko- ja syyskuussa.

Tiedotuslehden mukana jaetaan erillinen tapahtumaliite, joka kokoaa Kouvolan alueen tapahtumat ajalla 18.9. - 26.11.2017. Syksyn tapahtumissa nousevat esille mm. Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumarikas syksy, joka huipentuu itsenäisyyspäivään joulukuussa sekä lukuisat liikunta- ja urheilutapahtumat.

Kaikki kolme julkaisua jaetaan suoraan koteihin ja ne tulevat luettavaksi myös kaupungin verkkosivuille. Lisäksi lehtiä tulee jakoon moniin kaupungin toimipisteisiin kuten yhteispalvelupisteeseen, kirjastoihin ja terveysasemille.

Uutista muokattu 1.9. klo 9.13: Viisaan liikkumisen lehden jakelu siirtynyt keskiviikolle 6.9.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö, Anne Käki
puh. 020 615 8173
anne.kaki(a)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme