+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Valaistut vesiaiheet virkistävät Manskilla

12.6.2017

Kävelykatu Manskin uudistamistyön yhteydessä valmistuu kaksi vesiaihetta. Toinen sijoittuu kauppakeskus Manskin edustalle ja siinä hyödynnetään aiemmin Keskikadun kohdalle sijainneen Sadepuumetsä -vesiaiheen elementtejä. Uusi vesitekniikka ja valaistus tekevät vesiaiheesta toimivan ja näyttävän.

Toinen vesiaihe valmistuu Keskikadun kohdalle. Siinä vesi suihkuaa katukiveyksestä useasta eri pisteestä noin kahden metrin korkeuteen. Erilaiset värit ja valot sekä toimintalogiikat tuovat vesiaiheeseen näyttävyyttä virkistysvaikutuksen lisäksi.

Manskin uudistamisessa on nyt täysi höyry päällä ja työ etenee kesäaikaan vauhdikkaasti suunnitelman mukaisessa aikataulussa. Vaihe 1 Torikadulta Keskikadulle valmistuu katutöiden osalta kesäkuun aikana. Sen jälkeen ovat vuorossa valaistus-, kalustus- ja viimeistelytyöt. Vaihe 2 Keskikadulta Kouvolankadulle on jo käynnistynyt vanhan kiveyksen purkutöillä. Tämä osuus Manskista valmistuu marraskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja:
Antti Nyberg, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 7728

Havainnekuvia tulevista vesiaiheistaKouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme