+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Seppälän parkki poistuu väliaikaisesti käytöstä – Manskin kattamisen aikataulu nivoutuu Lasipalatsin rakentumiseen

16.6.2017

Kauppalankatu 2:n kohdalla oleva pysäköintialue, joka tunnetaan nimellä Seppälän parkki, poistuu käytöstä maanantaina 19.6.2017.

Muutos liittyy kävelykatu Manskin uudistamistyöhön, jonka yhteydessä osalle nykyistä pysäköintialuetta rakentuu esiintymisalue. Uudistamistyön jälkeen pysäköinti alueella on jälleen mahdollista syksyllä, jolloin pysäköintipaikkoja on käytössä nykyistä vähemmän. Manskin uudistamistyön pääurakoitsijana toimii VRJ Etelä-Suomi Oy.

Lasipalatsin kiinteistön saneeraaminen on menossa ja näiden töiden osalta on valmista elokuun aikana. Tämän jälkeen on mahdollista aloittaa uudisosan rakentaminen. Uudisosan rakennuslupa on lainvoimainen, yhtiön perustamiseen ja lainoitukseen liittyvät asiat ratkeavat elokuun puoliväliin mennessä. Lasipalatsin uudisosan rakentaminen vaikuttaa kävelykatu Manskin kattamiseen. Sen aikataulu ja kokonaisuus aikataulu tarkentuu, kun Lasipalatsia urakoiva Salpausselän Rakentajat Oy saa uudisosan työt käyntiin.

Kävelykatu Manskin katoksen urakoitsijaa ei ole vielä valittu.

Lisätietoja antavat
Antti Nyberg, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 7728
Aimo Paavola, Salpausselän Rakentajat, puh. 040 097 9428

www.kouvola.fi/manskiuudistuu

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme