+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Luomu kutsuu lapsia kuumailmapalloseikkailuun – Leikkipaikat tuovat iloa ja eloa kehittyvään keskustaan

21.6.2017

Kävelykatu Manskin uudistuminen näkyy myös uudenlaisena tekemisenä lapsille.

Kävelykatu Manskin uudistuminen näkyy myös uudenlaisena tekemisenä lapsille. Välikadulle on paraikaa rakentumassa leikkipaikka, jonka merkkinä ilmaan nousee Luomu -kuumailmapallo. Seikkailukokonaisuus tarjoaa tekemistä monen ikäisille: tasapainoilua, kiipeilyä ja karusellimaista pyörintää köysissä sekä pyrkimistä pyörähteleviä köysitikkaita pitkin kuumailmapallon ylätasanteelle. Pimeään aikaan kuumailmapallon poltin tuo lämmintä valoa. Luomu on valmis ja avautuu käyttöön kesällä Manskin uudistustöiden etenemisen myötä.

Samaan aikaan rakentuu viereisen keskuspuiston leikkialue, jonka suunnittelukilpailun voittajatyö on nimeltään ”Liekkipolku”. Ideakilpailun ja kaupunkilaisten mielipiteiden avulla suunniteltu alue nivoutuu keskuspuiston kokonaisilmeeseen ja huomioi monipuolisesti kaikki käyttäjäryhmät. Leikkialueen nimestä on menossa parhaillaan kilpailu päiväkotilasten kesken. Nimi julkistetaan, kun leikkialue avataan elokuun lopulla.

Molemmat leikkialueet ovat odotettu lisä keskustassa asioiville ja liikkuville lapsiperheille sekä tuovat osaltaan elävyyttä koko keskustaan.

Lisätietoja antavat
Antti Nyberg, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 7728
Jouni Dahlman, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 8569

www.kouvola.fi/manskiuudistuu


Kuva Välikadun leikkipaikasta

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme