+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Pioneeripuistopäivässä esitellään asuntomessualueen tontteja ja Suomen Viljava Oy:n biolämpölaitosta

20.4.2017

Kouvolan kaupungin asuntomessutoimisto, KSS Energia Oy ja Suomen Viljava Oy järjestävät Pioneeripuistopäivän lauantaina 22.4.2017 klo 10 – 14.

Tapahtumapaikkoja on kaksi: Kymen Automobiilikerhon Mobiilihallin pihamaa Pioneeripuistossa sekä Suomen Viljava Oy:n viljavaraston alueella sijaitseva biolämpölaitos. Tapahtumapaikkojen välillä pääsee liikkuman maksuttomalla katujunakuljetuksella.

Pioneeripuistossa esitellään asuntomessualueen tontteja, jotka on päivää varten merkattu maastoon. Tapahtumassa on mukana lähes 20 asumiseen ja rakentamiseen liittyvää näytteilleasettajaa, jotka esittelevät tarjontaansa Mobiilihallin pihamaalla.

Suomen Viljava Oy:n viljavarastolla KSS Energia Oy esittelee biolämpölaitosta, joka tuottaa uusiutuvalla energialla kaukolämpöä Korian alueelle ja tulevaisuudessa myös asuntomessualueelle. Viljavarastolla on tarjolla hernekeittoa 200 ensimmäiselle vieraalle.

Hope ry:n ovet Pioneerikoulussa ovat avoinna tapahtuman ajan. Paikan päällä pääsee tutustumaan yhdistyksen toimintaan ja tuomaan tai lajittelemaan lahjoituksia. Korian koulu on myös mukana tapahtumapäivässä koulun esittelyllä sekä 5A-luokan järjestämillä arpajaisilla ja kahviolla.

Tapahtuman täydelliset tiedot löytyvät osoitteesta www.asuntomessut.fi/kouvola.

Tervetuloa!

Lisätiedot:
Sanna Kauppi
projektipäällikkö
p. 020 615 5073
sanna.kauppi(at)kouvola.fi