+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Päivi Matsille Nuorten Lääkäreiden Yhdistyksen tunnustus

16.3.2017

Kouvolan kaupungin koulutusylilääkäri Päivi Matsi on valittu vuoden 2016 Yleislääketieteen erikoislääkärikouluttajaksi. Tunnustuksen myönsi Nuorten Lääkärien Yhdistys. Palkitsemistilaisuus oli 15.3.2017 Helsingissä.

Vuoden opettaja -palkinnot jaetaan vuosittain hyville ja innostaville, opetusta eteenpäin vieneille opettajille. Palkinnoilla Nuorten Lääkärien Yhdistys ja Lääketieteenkandidaattiseura haluaa korostaa laadukkaan opetuksen merkitystä sekä tuoda myönteisellä tavalla tuoda esiin työnsä tunnollisesti ja hyvin tekevät yksittäiset opettajat. Vuoden opettajat valitaan jäsenistön ehdotusten perusteella.


Lisätiedot: Päivi Matsi puh. 020 615 6651
tai etunimi.sukunimi@kouvola.fi


Lääketieteenkandidaattiseura on Helsingin Yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden ainejärjestö. Sen tavoitteena on edistää lääketieteen opiskelijoiden valveutuneisuutta lääketieteellisissä, terveydenhuoltopoliittisissa ja muissa yhteiskunnallisissa asioissa sekä luoda ja vahvistaa kollegiaalisuutta. Nuorten Lääkärien Yhdistyksen jäseniksi kutsutaan kaikki kolmannen vuosikurssin lääketieteen kandidaatit ja jäsenyyttä voivat hakea kaikki, joilla on oikeus harjoittaa lääkärintointa Suomessa.