+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Vuoden ensimmäinen Kouvola-tiedotuslehti on ilmestynyt

14.2.2017

Kouvola-tiedotuslehti 1/2017 on ilmestynyt ja jaettu kotitalouksiin. Lehti antaa asukkaille monipuolisen tietopaketin Kouvolan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Lehti on myös luettavissa verkkojulkaisuna.

Lehdessä kerrotaan muun muassa Kouvolan keskustan kehittämissuunnitelmista. Syksyllä käynnistynyt kävelykatu Manskin edistyy aikataulussaan. Torikadun ja Keskikadun välisen osuuden on määrä valmistua touko-kesäkuussa, jonka jälkeen käynnistyy Keskikadun ja Kouvolankadun välinen osuus. Matkakeskuksen uudistaminen etenee: suunnitelmat ja laskelmat ovat valmiita toteuttamispäätöstä varten maaliskuun lopussa. Mikäli keskus päätetään toteuttaa, rakennustyöt käynnistyvät matkakeskuksen osalta tämän vuoden syyskesällä.


Lehdessä kerrotaan lisäksi mm. Asuntomessualueen tonttihausta, joka alkaa maaliskuun alussa. Ainutlaatuisen alueen tonttihaku on kaksivaiheinen ja kestää yhteensä elokuun loppuun. Tiedotuslehti tarjoaa lukijoilleen myös tämän vuoden kaavoituskatsauksen, esittelee Suomi 100 juhlavuoden ohjelmaa Kouvolassa sekä kertoo tulevista kuntavaaleista ja äänestyspaikoista.


Poimintoja:

Kuntavaalit 2017 s. 5
Kodinomaista perhehoitoa yhä useammille s. 6
Matka- ja tapahtumakeskuksen ympärillä tapahtuu s. 10
Asuntomessualueen tonttihaku s. 12
Kaavoituskatsaus 2017 s. 13–16
Kirjasto kehittyy ja palvelu monipuolistuu s. 17
Suomi 100 juhlavuoden ohjelmaa s. 19
Tavallisten perheasioitten äärellä, Kouvolan Perheneuvola 60v s. 25
Järjestö- ja yhteisöavustukset haettavana s. 26
Päivähoitopaikkojen hakeminen s. 27

Kouvolan kaupunki on julkaissut Kouvola-tiedotuslehteä vuodesta 2009 alkaen. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa: helmi-, touko- ja syyskuussa. Seuraava tiedotuslehti ilmestyy huhti-toukokuun taitteessa 2017. Lehden aiemmin ilmestyneet numerot löytyvät tiedotuslehtien arkistosta.

Tiedotuslehti jaetaan ilmestymisviikolla kaikkiin talouksiin Kouvolassa Kouvolan Sanomien välissä. Sitä on saatavana myös kaupungintalolta Yhteispalvelupisteestä, kirjastoista, kulttuuritaloilta ja myös muista palvelupisteistä.

Jakelupalautteet: www.jakelupalaute.fi/kouvolatiedottaa tai puh. 02 900 10046 (klo 9-16)


Katso:
Tiedotuslehti verkkojulkaisu
Tiedotuslehti 1/2017 [pdf, 3 MB]

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Anne Käki, Kouvolan kaupunki,
puh. 020 615 8173, viestinta(a)kouvola.fi