+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Matkakeskuksen kaavaehdotus uudelleen nähtäville

23.2.2017

Matkakeskuksen kaavamuutos on tarkentunut suunnitelmien edetessä. Kaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa nykyisen matkakeskuksen ympäristön täydennysrakentaminen alueelle laaditun hankesuunnitelman pohjalta.

Matkakeskuksen asemakaavan muutoksen kaavaehdotus on tarkoitus laittaa uudelleen nähtäville teknisen lautakunnan käsittelyn jälkeen 1.3.2017. Tammi-helmikuussa nähtävillä olleeseen kaavaehdotukseen on tehty muutoksia saadun palautteen ja muun hankkeeseen liittyvän suunnittelun tarkentumisen myötä.

Muutoksia on tehty radan pohjoispuolelle mm. rakennusten maksimikerroskorkeuksiin ja suojelumerkintöjen rajauksiin. Lisäksi uuden kaavaehdotuksen mukaan linja-autoterminaalin voi sijoittaa myös asemarakennuksen länsipuolelle keskustatoimintojen korttelialueelle.

Päivitetty kaavaehdotus ja muu suunnitteluun liittyvä materiaali tulee nähtäville maaliskuun aikana osoitteeseen www.kouvola.fi/matkakeskus teknisen lautakunnan hyväksynnän jälkeen. Suunnitelmiin voi tutustua myös Tekniikka- ja ympäristötalossa (Valtakatu 33, 2.kerros).

Lisätietoja:
vt. kaupunginarkkitehti Kaisa Niilo-Rämä
puh. 020 615 7404
kaisa.niilo-rama@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme