+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Matkakeskuksen kaavaehdotus nähtäville

5.1.2017

Matkakeskuksen kehittäminen on edennyt aikataulussaan. Ehdotus asemakaavan muutoksesta tulee nähtäville tammikuun aikana. Kaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa nykyisen matkakeskuksen ympäristön täydennysrakentaminen alueelle laaditun hankesuunnitelman pohjalta.

Matkakeskuksen asemakaavan muutoksen kaavaehdotus on tarkoitus laittaa nähtäville teknisen lautakunnan käsittelyn jälkeen 10.1.2017. Ehdotus pohjautuu marras-joulukuussa nähtävillä olleeseen kaavaluonnokseen, jota sai kommentoida ja jota esiteltiin myös yleisötilaisuudessa.

Kaavaehdotuksessa on huomioitu luonnoksesta saatu viranomais- ja yleisöpalaute. Muutoksia on tehty mm. muutamiin korttelirajauksiin ja kaava-aluetta on hieman supistettu alueen länsipäästä. Lisäksi kaavamääräyksiä on hieman muutettu.

Kaavaehdotus ja muu suunnitteluun liittyvä materiaali tulee nähtäville tammikuun aikana osoitteeseen www.kouvola.fi/matkakeskus teknisen lautakunnan hyväksynnän jälkeen. Suunnitelmiin voi tutustua myös Tekniikka- ja ympäristötalossa (Valtakatu 33, 2.kerros).


Lisätietoja:
vt. kaupunginarkkitehti Kaisa Niilo-Rämä
puh. 020 615 7404
kaisa.niilo-rama@kouvola.fi