+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvolan kaupunki lahjoitti joulukorttivarat hyväntekeväisyyteen

13.12.2016

Tänä vuonna joulukortteihin varattu summa 1000 euroa lahjoitettiin Monikulttuurikeskus Saagalle 13.12.2016 Kouvolan kaupungintalolla.

Kouvolan kaupunki on päättänyt tänä vuonna lahjoittaa joulukorttirahat Monikulttuurikeskus Saagalle. Lahjoitetun summan luovuttivat hyvinvointipalvelujen johtaja Arja Kumpu, palvelupäällikkö Anne Eriksson sekä hallintojohtajajohtaja Kristiina Sihvonen. Monikulttuurikeskus Saagan puolesta lahjoituksen ottavat vastaan puheenjohtaja Satu Kurri, varapuheenjohtaja Juha Huhtala ja hanketyöntekijä Maarit Lampinen. Rahat käytetään maahanmuuttajanaisten ja -lasten kerhotoimintaan Monikulttuurikeskus Saagassa.

Monikulttuurikeskus Saaga on monikulttuurinen olohuone kaikille Kouvolan asukkaille. Se toimii myös kokous-, koulutus ja seminaaritilana ja tarjoaa kursseja, esityksiä, keskustelupiirejä ja neuvontaa. Keskus toimii aktiivisesti rasismia vastaan sekä edistää maahanmuuttajien kotoutumista ja työllistymistä.

Joulukorttivarojen_luovutus_2016 Vasemmalta oikealle: Kristiina Sihvonen, Juha Huhtala, Arja Kumpu, Satu Kurri, Maarit Lampinen ja Anne Eriksson.

Kaupunki on jo useamman vuoden ajan lahjoittanut joulukorttivarat (1000 euroa) kouvolalaiselle yleishyödylliselle yhdistykselle.

Edellisten vuosien lahjoitukset:
2015 Vappugospel-tapahtuma
2014 Pohjois-Kymen 4H-yhdistys
2013 Kouvolan seudun muisti ry
2012 Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL)
perhekahvilatoimintaan Kouvolan alueella
2011 Kouvolan Mielenterveysseura ry

Lisätietoja:
Hallintojohtaja Kristiina Sihvonen puh. 020 615 8633
kristiina.sihvonen(a)kouvola.fi