+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Paikallisilla yrityksillä merkittävä rooli Manskin uudistamisessa

29.11.2016

Kävelykatu Manskin uuden ilmeen rakentumisesta vastaa pääurakoitsija VRJ Etelä-Suomi. Itse työn toteuttamisessa on kuitenkin mukana lukuisa joukko kouvolalaisia yrityksiä ali- ja sivu-urakoitsijoina, suunnittelijoina, tavarantoimittajina ja logistiikan hoitajina.

Kivi- ja maanrakennustyöt tekevälle TT Monitoimipalvelut Groupille Manski on työmaapäällikkö Tero Tyynelän mukaan merkittävä paikallinen työkohde. Yritys on tunnettu osaamisestaan laajalti ja on toteuttanut muun muassa valtatie 5:n kivityöt Mikkelissä ja Marian aukion Lappeenrannassa.

Sulanapitojärjestelmän rakentava Kouvolan Putkilämpö käyttää yrittäjä Kari Savolaisen mukaan oman työvoiman tukena paikallisia yrityksiä. Manski on yrityksen suurimpia urakoita, muita merkittäviä työkohteita ovat olleet esimerkiksi Kouvolan Prisman ja Holiday Club Saimaan lattialämmitysratkaisut.

Maankaivu- ja maanajo, kivimateriaalien toimitus, sähkö- ja lvi-työt, betonituotteet, timanttityöt, henkilöstövuokraus sekä kivituotteiden varastointi ja kuljetus tehdään niin ikään paikallisin voimin. Tekninen suunnittelu on sekin pitkälti kouvolalaista käsialaa.

Vastaava työnjohtaja Miikka Rummukainen on yllättynyt positiivisesti kouvolalaisten yritysten korkeasta osaamisesta. Työn laatu täyttää vaatimukset ja työ etenee suunnitellusti aikataulua noudattaen.

Lisätietoja:
Markku Brandtell, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 5445
Miikka Rummukainen, VRJ Etelä-Suomi Oy, puh. 041 517 7639
www.kouvola.fi/manskiuudistuu

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme