+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Manskin uuden kivipinnan asentaminen alkaa

22.11.2016

Kävelykatu Manskin uuden ilmeen rakentaminen on edennyt kivien asentamisvaiheeseen. Uuden kivipinnan asennustyöt alkavat ensi viikon maanantaina Manskin pohjoispäästä Heimosen kengän edustalta.

Kivien asennustyö tapahtuu talviolosuhteiden vuoksi teltan suojissa, jotta asennustyölle asetetut laatuvaatimukset täyttyvät. Teltta on työmaa-aluetta ja sinne on sivullisilta pääsy kielletty. Valmista kivipintaa on luvassa kaikkien nähtäväksi joulukuun puolivälissä.

Kivet asennetaan kuuden kiven roomalaisen mallin mukaisella ladonnalla. Yleisimmät käytettävät kivimallit ovat nähtävillä työmaatoimiston ikkunassa Manskilla. Kouvolan kaupungin nettisivuilla on katsottavissa yksityiskohtaisia suunnitelmakuvia valmiista kivipinnasta.

Manskin uudistamistyöt ovat edenneet aikataulussa ilman merkittäviä yllätyksiä. Kivipinnan alle tulevan kuitubetonin valutyöt käynnistyivät viime viikolla. Asennusteltat nousevat Manskille tämän viikon lopulla.

Lisätietoja:
Miikka Rummukainen, VRJ Etelä-Suomi Oy, puh. 041 517 7639
www.kouvola.fi/manskiuudistuu

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme