+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Manskin uudistamistyöt käynnistyvät

12.9.2016

Kävelykatu Manskin suunnitelmien mukainen uudistaminen käynnistyy itse töiden osalta tällä viikolla. Työt alkavat nykyisten vesiaiheiden, kalustusten ja valaistuksen purkamistöillä. Pääurakoitsija VRJ Etelä-Suomi käynnistää varsinaiset kadunrakennustyöt ensi viikolla kauppakeskus Manskin edustalta.

Työ etenee lohkoittain ja vuorossa oleva työalue on aina aidattu. Manskilla voi liikkua ja asioida koko työn ajan ja kävelykadun liikkeet palvelevat normaalisti. Kulku liikkeisiin järjestetään työskentelyalueella esteettömäksi kulkukäytävin.

Manskin uudistaminen tapahtuu kahdessa työvaiheessa. Nyt käynnistyvä ykkösvaihe käsittää Keskikadun ja Torikadun välisen osuuden, tämän työvaiheen on määrä olla valmis ensi vuoden touko-kesäkuussa. Toinen työvaihe koskee Keskikadun ja Kouvolankadun välistä osuutta ja siihen liittyy myös kadun kattaminen. Kakkosvaiheen työt käynnistyvät kesäkuussa 2017.

Lisätietoja antavat:
Markku Brandtell, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 5445
Miikka Rummukainen, VRJ Etelä-Suomi Oy, puh. 041 517 7639

www.kouvola.fi/manskiuudistuu

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme