+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

lasten.kouvola.fi – palveluja ja touhua lapsiperheille

2.5.2016

Kouvolan lapsiperheille on koottu palveluja, tekemistä ja tapahtumia yhteen nettiosoitteeseen lasten.kouvola.fi. Sivulta löytyy vinkkejä tapahtumista, uutisia ja tukea lapsiperheiden arkeen. Sivuston ideana on kerätä yhteen hyödyllistä tietoa perheille palvelun tarjoajasta riippumatta.

Tavoitteena on tehdä portaalista lapsia ja lapsiperheitä palveleva, jossa perheet saavat:
• nopeasti tietoa tapahtumista ja uutisista
• tietoa saatavilla olevista palveluista ja tuesta tai
• tietoa harrastusmahdollisuuksista

"Idean LastenKouvolaan sai meillä työskennellyt perheenisä, joka etsi tietoa mitä lapsen kanssa voisi tehdä. Tieto oli hajallaan eri puolilla eri kanavissa. Mietimme, miksei tietoa voisi kerätä yhteen paikkaan", kuvailee palvelupäällikkö Helena Kuusisto.
Sisältö koostuu pääasiassa linkeistä ja palvelu toimii ikään kuin tarjottimena lapsiperheiden maailmaan Kouvolassa.

Palvelu on Kouvolan kaupungin varhaiskasvatuksen ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Kouvolan piirin ideoima. Yhteistyökumppaneina mukana ovat Martat, Lastensuojelun Keskusliitto sekä Suomen Mielenterveysseura. "Haluamme tehdä LastenKouvolasta perheille hyödyllisen palvelun. Se elää ja kehittyy käyttäjien palautteen mukaan", Helena Kuusisto painottaa.

Tutustu palveluun lasten.kouvola.fi

Tule mukaan kehittämään ja ideoimaan sivustoa eteenpäin. Vastaa Lasten Kouvolan Gallup –kyselyyn ja vaikuta!

Sivustolle on tarkoitus lisätä ja täydentää linkkejä ja tietoa lapsiperheille suunnatuista palveluista. Haluatko omia tietojasi palveluun? Ota yhteys sähköpostitse: tarja.hurtta(a)kouvola.fi

Lisätiedot:
Helena Kuusisto, palvelupäällikkö, puh 020 615 7224
Tarja Hurtta, viestintävastaava, Hyvinvointipalvelut, puh 020 615 8858


Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme