+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Viralliset ilmoitukset vko 31

29.7.2015
Kouvolan kaupungin lakisääteiset ilmoitukset ja kaupunginvaltuuston kokoukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kaupungin ilmoitukset julkaistaan myös kaupungin www-sivuilla sekä tarvittaessa sanomalehdissä toimintayksikön tai vastaavan harkitsemalla tavalla. Ilmoitukset 29.7.2015
 

Nouda työttömän opintoetuus Kouvolan kansalaisopistolta 3.-5.8.2015

29.7.2015
Opetushallitus on myöntänyt Kansalaisopistolle opintoseteliavustuksen, josta jaetaan 70 kappaletta 18 euron arvoisia alennusetuuksia työttömille.
 

Miltä Kouvolan kaupunkirakenne näyttää vuonna 2035? Keskeisen kaupunkialueen osayleiskaavaehdotus nähtäville

27.7.2015
Kouvolan keskeisellä kaupunkialueella odotetaan asumisväljyyden kasvavan ja kaupungistumisen jatkuvan myös tulevaisuudessa. Tämä vastaa yli 5 000 asukkaan väestönkasvua vuoteen 2035 mennessä. Uutta asumista on suunniteltu tulevaisuudessa kerrostalovaltaisena keskustoihin ja omakotitaloalueina nykyisten taajamien laidoille.
 

Asemakaavan muutosten ja osayleiskaavan voimaantulo

27.7.2015
Kouvolan kaupunginvaltuusto on 8.6.2015 tekemillään lainvoiman saaneilla päätöksillä hyväksynyt Korian Pioneeripuiston osayleiskaavan ja seuraavat asemakaavan muutokset: Käyrälammen avantouintisaunan lähialueen asemakaavan muutos (kaava nro 10/005) Koskenrannan alueen asemakaavan muutos (kaava nro 21/013) Vannetukun asemakaavan muutos (kaava nro 02/007).
 

Korian terveysasema väistötiloissa elokuun loppuun

27.7.2015
Korian terveysaseman vesivahinko vaatii korjaustöitä, joiden vuoksi terveysasema on suljettuna elokuun loppuun asti. Terveysaseman toiminta on siirtynyt pääosin Kuusankosken terveysasemalle yhtä lääkäriä lukuunottamatta, joka siirtyy Keltakankaan terveysasemalle. Suun terveydenhuolto ja laboratorio Korian terveysasemalla toimivat normaalisti.

Ylimääräinen bussivuoro Verlan Aika -tapahtumaan lauantaina 1.8.

24.7.2015
Kouvolan keskiaikatapahtuma palaa tänä vuonna Kasarminmäeltä takaisin Verlan maailmanperintökohteeseen. Tapahtumapaikalle pääsyn helpottamiseksi lauantaina ajetaan ylimääräinen bussivuoro Verlaan.

Kouvolan ympäristöohjelman vuosiraportti 2014: Kaupungin ympäristötyö näkyy asukkaille monin eri tavoin

14.7.2015
Kouvolan kaupunki tekee jatkuvasti työtä ympäristön hyväksi. Esimerkiksi joukkoliikenteen palvelut tavoittavat noin 90 % kaupungin asukkaista, yli 250 km pituinen pyörätieverkosto on kattava ja jäte- sekä vesihuolto toimivat. Kaupungin metsiä hoidetaan kestävästi ja asukkaiden luonnossa virkistäytymis- ja ulkoilumahdollisuuksiin panostetaan.

Annikki Niiranen mukana sosiaali- ja terveysministeriön selvityshenkilöryhmässä

9.7.2015
Kouvolan apulaiskaupunginjohtaja Annikki Niiranen on jäsenenä sosiaali- ja terveysministeriön ja valtiovarainministeriön 2.7. asettamassa kolmen jäsenen selvityshenkilöryhmässä, joka pohjustaa syksyllä käynnistyvää rakenneuudistusten valmistelua.

Kirjastoauto Regina pois liikenteestä usean päivän

8.7.2015
Kouvolan kirjastoauto Reginaan tuli tiistaina tekninen vika, joka estää ajamisen ja joka pitää korjata. Auto on pois liikenteestä loppuviikon ja ensi maanantain. Aikaisintaan Regina voi päästä reitilleen ensi tiistaina 14.7.2015.

Viralliset ilmoitukset vko 28

8.7.2015
Kouvolan kaupungin lakisääteiset ilmoitukset ja kaupunginvaltuuston kokoukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kaupungin ilmoitukset julkaistaan myös kaupungin www-sivuilla sekä tarvittaessa sanomalehdissä toimintayksikön tai vastaavan harkitsemalla tavalla. Ilmoitukset 8.7.2015

Uusi palvelusetelipäiväkoti Merituuli aloittaa 1.8.2015

7.7.2015
Kouvolaan Toukomiehentielle avataan elokuussa 2015 uusi yksityinen liikunta- ja musiikkipainotteinen Päiväkoti Merituuli.

Kesämuusikkotoiminta sai kiitosta

6.7.2015
Kouvolan kaupunki kokeili tänä kesänä kesämuusikkotoimintaa ja työllisti viitisentoista kesämuusikkoa alkukesäksi. Kouvolan ydinkeskusta toimi muusikoiden keikkojen järjestäjänä ja organisoijana. Kaupunki osallistui myös muusikoiden kuljetuskustannuksiin, osa muusikoista liikkui kaupungin järjestämillä bussikorteilla.

Yleisöluisteluvuorot Kuusankosken jäähallissa 7.7.-16.7.2015

6.7.2015
Kesähelteisiin viilennystä yleisöluisteluvuoroilla Kuusankoskella.

Waltti-matkakortti heinäkuussa ilman korttimaksua Matkahuollosta

3.7.2015
Heinäkuun ajan Waltti-kortin voi käydä hankkimassa Matkahuollosta ilman 6,5 € korttimaksua. Lisäksi kortin voi jatkossa hankkia myös Internet-palvelun kautta.

Kouvola.fi -sivuston rakennetta uudistetaan, pahoittelemme häiriöitä!

2.7.2015
Kouvolan kaupungin verkkosivujen sisältörakenne ja etusivun valikko uudistuvat. Rakennemuutosta tehdään parhaillaan ja tästä saattaa aiheutua väliaikaisia häiriöitä alasivujen näkymisessä ja löytymisessä. Pahoittelemme häiriötä!

Viralliset ilmoitukset vko 27

1.7.2015
Kouvolan kaupungin lakisääteiset ilmoitukset ja kaupunginvaltuuston kokoukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kaupungin ilmoitukset julkaistaan myös kaupungin www-sivuilla sekä tarvittaessa sanomalehdissä toimintayksikön tai vastaavan harkitsemalla tavalla. Ilmoitukset 1.7.2015:

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme