+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvolan kaupungin arvokyselyn tulokset

9.2.2015

Kaupungin arvot: kaupunkilaisen paras; vastuullinen yhteistyö; tavoitteellisuus ja tehokkuus; rohkea uudistuminen sekä luotettavuus ja turvallisuus koettiin todella tärkeiksi. Kyselyn perusteella vastaajat kokevat, että arvot toteutuvat hieman paremmin kuin vuonna 2010. Arvojen tärkeyden ja niiden toteutumisen välinen ero on edelleen suuri.
Kyselyssä saadut palautteet ovat arvokkaita ja auttavat kehittämään kaupungin toimintaa. Kiitokset vastaajille. Kyselyiden palkinnot on arvottu vastaajien kesken.

Arvojen koettua tärkeyttä ja toteutumista arvioitiin Kouvolan kaupungin henkilöstölle, luottamushenkilöille, asukkaille ja alueen yrityksille suunnattun webropol -kyselyn avulla. Kysely toteutettiin joulukuussa 2014 ja siihen vastasi 488 henkilöä. Edellinen arvokysely toteutettiin vuonna 2010, silloin vastauksia saatiin 860. Arvokysely toistetaan neljän vuoden välein.

Lisätietoja:
Strategia- ja kehittämisjohtaja Jyrki Harjula
jyrki.harjula(at)kouvola.fi
puh. 020 615 3811

Vs. kehittämispäällikkö Heli Veripää
heli.veripaa(at)kouvola.fi
puh. 020 615 8577

Kouvolan kaupungin arvot

Kuvaa "klikkaamalla" saat näkyviin isomman kuvan.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme